Ajankohtaista

07.05.2018

Leffaan touko- ja kesäkuussa Kangasalla

Kangasala-talon elokuvateatterin K-Kinon ohjelmistoon mahtuu touko- ja kesäkuussa viihdyttäviä, vauhdikkaita ja koskettavia elokuvia. Tule nauttimaan leffoista vielä ennen K-Kinon kesätaukoa.

The Death of Stalin

Erinomaisten brittikomedioiden taiturin Armando Iannuccin The Death of Stalin vie katsojat vuoden 1953 Moskovaan. Kun Josef Stalin saa vakavan sairauskohtauksen ja alkaa tehdä kuolemaa, alkaa Neuvostoliitossa kaikkien aikojen poliittinen valtataistelu. Suuri johtaja on heittämässä lusikkaansa nurkkaan ja paikka tulee avoimeksi seuraajalle, jos tämä vaan pelaa korttinsa oikein. Ja ehdokkaita on pelissä monta! Kremlissä kuhisee, kun perheenjäsenet ja vallanjanoiset poliitikot Hruštšovista Berijaan ja Žukovista Molotoviin ottavat tilanteesta kaiken irti.

Kesto: 1 h 46 min
Ikäraja: K12

pe 11.5.2018 klo 18:00
la 12.5.2018 klo 16:15
su 27.5.2018 klo 15:00

The Death of Stalin

Viidakon veijarit (2D dub)

 Täältä tulevat Viidakon veijarit! Heidän johtajansa Mauri saattaa näyttää pingviiniltä – mutta sisältä hän on todellinen tiikeri! Historian kömpelöin mutta hyväsydämisin Kung fu -mestari on tiikeriäidin kasvattama oikeuden puolustaja, joka aikoo ylläpitää järjestystä ja oikeudenmukaisuutta viidakossa, kuten hänen äitinsä teki häntä ennen.

Samannimiseen suosittuun tv-sarjaan perustuva Viidakon veijarit on sydämeenkäypä seikkailu viidakon pelastamisesta, itsensä hyväksymisestä ja ystävyyden merkityksestä.

Puhuttu suomeksi.

Kesto: 1 h 37 min
Ikäraja: K7

la 12.5.2018 klo 14:00

Viidakon veijarit (2D dub)

Solo: A Star Wars Story (2D)

Nouse Millennium Falconin kyytiin ja matkusta kaukaiseen galaksiin elokuvassa Solo: A Star Wars Story, joka on galaksin rakastetuimmasta lurjuksesta kertova upouusi seikkailu. Jännittävien vaiheiden jälkeen rikollisen alamaailman synkissä ja vaarallisissa syövereissä Han Solo tapaa tulevan pilottitoverinsa, mahtavan Chewbaccan, ja kohtaa pahamaineisen pelurin Lando Calrissianin matkalla, joka määrää tulevaisuuden suunnan yhdelle Star Wars -saagan yllättävimmistä sankareista.

Kesto: 2 h 15 min
Ikäraja: tulossa

to 24.5.2018 klo 18:30
su 27.5.2018 klo 17:15

Solo: A Star Wars Story (2D)

Mestarietsivä Sherlock Gnomes (dub)

Kun puutarhatontut Gnomeo ja Julia ystävineen ja perheineen saapuvat Lontooseen heidän suurin huolenaiheensa on saada uusi puutarha kuntoon kevättä varten. Pian heille kuitenkin selviää, että joku kaappaa puutarhatonttuja ympäri kaupunkia. Kun he huomaavat perheensä ja ystäviensäkin kadonneen on vain yksi tonttu, jonka kutsua apuun… Sherlock Gnomes. Kuuluisa yksityisetsivä ja Lontoon puutarhatonttujen vannoutunut suojelija saapuu apurinsa Watsonin kanssa tutkimaan tapausta. Mysteeri johdattaa tonttumme hurjaan seikkailuun, jossa he tapaavat uusia koriste-esineitä sekä tutustuvat kaupungin tutkimattomiin kolkkiin.

Puhuttu suomeksi.

Kesto: 1 h 26 min
Ikäraja: tulossa

la 9.6.2018 klo 15:00
su 10.6.2018 klo 15:00

Mestarietsivä Sherlock Gnomes

Jurassic World: Kaatunut valtakunta

On kulunut neljä vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa.

Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.

Yksi maailman suosituimmista ja menestyksekkäimmistä elokuvasarjoista saa vanhalla tutulla ihmeiden, jännityksen ja seikkailun linjalla jatkavan uuden osan, joka tuo valkokankaalle suosikkinäyttelijät ja dinosaurukset, sekä myös uusia lajeja hurjempina ja pelottavampina kuin koskaan. Tervetuloa dinosaurusten maailmaan.

Kesto: 2 h 8 min
Ikäraja: tulossa

la 9.6.2018 klo 16:50
su 10.6.2018 klo 16:50

Jurassic World: Kaatunut valtakunta 

Liput

Elokuvalippu 11 €
Lastenelokuvat 10 €

Numeroidut paikkaliput myydään ennakkoon verkkokaupasta.

Ovimyynti alkaa 30 min ennen näytöstä.

Maksutavat ovimyynnissä: käteinen, pankkikortti, debit ja credit -kortit (Visa Electron, Maestro, Visa MasterCard), kulttuurisetelit (Smartum kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +), kulttuurikortit (Smartum Saldo, Edenred-kortti, Ticket Virike -kortti), online-maksu (ePassi, Tyky-Online). Eazybreak liikunta ja kulttuuri -mobiilipalvelu.

K-Kino verkossa:

http://www.k-kino.fi/
https://www.facebook.com/KKinoKangasala/Takaisin uutisiin