Ajankohtaista

15.05.2018

Komedienne hauskuuttaa avomielisenä Annelina

Kesäistä tunnelmaa nostattaa musiikkipitoinen komedia Avomielinen Anneli, joka nähdään Kangasala-talossa lauantaina 19.5.2018 klo 18.

Leena Tammisen käsikirjoittama komedia Avomielinen Anneli on näyttelijä Pauliina Hukkaselle mittojen mukaan kirjoitettu sekä runsaalla musiikilla höystetty monologi. Leena Tamminen tunnetaan muun muassa Seela Sellan menestysmonologien kirjoittajana.

Annelia eivät pikkusielujen mielipiteet liikuta, eikä hän anna esteiden lannistaa itseään. Jos ei elämän suurin rakkaus kestä, aina löytyy uusi. Ja aina voi lohduttautua sillä, että muut eivät osaa pukeutua. Eivätkä muutkaan ole hoikkia.

Avomielinen Anneli, kuva: Johanna Wahlman

− Pauliina Hukkanen on synnynnäinen komedienne, vaikka hän taitaa hyvin myös draaman. Kirjoittamisessa hauskinta on hakea hupaisia tilanteita ja ”tahatonta” komiikkaa. Silloin kaikki lähtee hahmosta, jonka näyttelijä luo, käsikirjoittaja Leena Tamminen kertoo Avomielisen Annelin taustasta.

Esityksen on ohjannut Kari Paukkunen. Avomielinen Anneli on kantaesitetty Kuninkaankartanon kesäteatterissa Juvalla 2016.

Avomielinen Anneli Kangasala-talossa la 19.5.2018 klo 18. Liput Kangasala-talolta 25/22 €, Lippu.fi 24,50−27,50 € + toimitusmaksutTakaisin uutisiin