Ajankohtaista

21.05.2018

Silvennoinen, Försti ja Hela Kangasala-talossa

Heikki Silvennoinen, Johanna Försti ja Heikki Hela esiintyvät yhdessä bändin kanssa Kangasala-talossa perjantaina 25.5. klo 19 ja lauantaina 26.5. klo 18. Perjantain keikka on lähes loppuunmyyty, mutta lauantain konserttiin on vielä lippuja saatavilla. Muusikkokonkarit ovat tehneet tänä keväänä yhteisen kiertueen, joka huipentuu Kangasala-talon konsertteihin. Konserteissa kuullaan bluesia, soulia ja poppia.
 
Suomalainen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin. Silvennoinen keikkailee ahkerasti usean kokoonpanon kanssa, viimeisimpänä Kangasala-talossakin marraskuussa nähtävä Silvennoinen & Maijanen Band sekä SF-Blues. Kunnioitettavan työn bluesin saralla tehnyt Silvennoinen valmistelee keikkailun ohella myös uutta soololevyään.
 
Lukuisissa tv-ohjelmissa ja yhtyeissä esiintynyt Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana. Suomeen ykköslaulajiin lukeutuva Försti nousi koko kansan tietoisuuteen viimeistään Tähdet Tähdet -tv-ohjelmasta.
 
Heikki Hela tunnetaan muun muassa legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Uneton yö ja Hillitön hopeinen kuu. Vuonna 1994 Hela palkittiin Emma-gaalassa Miessolisti-tulokkaana. Hela on uransa aikana julkaissut yhteensä kuusi albumia, joista uusin, Yhdessä & Erikseen, julkaistiin marraskuussa 2017.
 
Nämä ”nuoret” lahjakkaat muusikkokonkarit ovat tehneet tänä keväänä yhteisen kiertueen. Kevään rupeama huipentuu Kangasala-talon konsertteihin. Artistien mukaan konserteissa kuullaan bluesia, soulia ja poppia. Orkesteriin kuuluu myös muita pitkän linjan muusikoita: Anssi Nykänen (rummut), Harri Rantanen (basso) ja Matti Paatelma (koskettimet).
 
 
Silvennoinen, Försti, Hela & Band Kangasala-talossa pe 25.5.2018 klo 19 ja la 26.5.2018 klo 18. Liput Kangasala-talolta 30/28 €, Lippu.fi 33,50/30,50 € + toimitusmaksutTakaisin uutisiin