Ajankohtaista

23.05.2018

Maineikas kitaraduo konsertoi Kangasala-talossa

Kitaramusiikki soi Kangasala-talossa torstaina 7. kesäkuuta kuultavassa konsertissa, jossa esiintyvät kitaravirtuoosit Marco Tamayo Kuubasta ja Anabel Montesinos Espanjasta. Tämä kitaraduo tarjoaa vauhdikkaan ja viihdyttävän konsertin, josta löytyy myös syvyyttä ja herkkyyttä. Illan aikana kuullaan duettoja sekä molempien kitaristien sooloesityksiä. Konsertti on osa 14. kertaa järjestettävää kansainvälistä Tampere Guitar Festivalia ja se toteutetaan yhteistyössä Kangasalan kaupungin kanssa.

Espanjalainen Anabel Montesinos on virtuoottinen ja herkkä musiikin tulkitsija. Montesinos, kuten myös Tamayo, on voittanut lukuisia kansainvälisiä kitarakilpailuja ja esiintyy ahkerasti ympäri maailmaa. Kuubalaissyntyistä kitaravirtuoosi Marco Tamayoa on tituleerattu klassisen kitaran kuninkaaksi. Häntä ylistävät kitaran mestarit kuten John Williams sekä Leo Brouwer, jonka kunniaksi tämän vuoden festivaali järjestetään. Duo esiintyy myös perjantaina 8. kesäkuuta Tampereen Musiikkiakatemialla järjestettävän Leo Brouwerin Juhlakonsertin solisteina, jossa on mukana liki 40-henkinen kitaraorkesteri.

Duo Marco Tamayo & Anabel Montesinos

Flamencoa Tampere-talossa

Tämän vuoden kitarafestivaali huipentuu lauantaina 9. kesäkuuta Tampere-talon Isossa salissa järjestettävään flamencokonserttiin. Illan tähti on useilla Grammyillä palkittu kitaralegenda Tomatito Espanjasta. Tampereelle Tomatito saapuu kuusihenkisellä ryhmällä, josta löytyy virtuositeettia joka lähtöön. Vahvat sekä tunteikkaat laulu- ja tanssiesitykset saavat voimansa häkellyttävästä kitaroinnista lyömäsoittimien tukemana. Festivaalin koko ohjelma löytyy osoitteesta www.tgf.fi.

Kangasala-talon konsertin info ja ohjelma:
http://www.tgf.fi/kitaraduo_tamayo_montesinos

Liput:
25 €, ennakko 22,50/19,50 € (Lippu.fi ja Kangasala-talo)Takaisin uutisiin