Ajankohtaista

06.08.2018

K-Kinon syyskausi alkaa Mamma mialla ja Mielensäpahoittajalla

Kangasala-talon elokuvateatteri K-Kino palaa kesätauolta lauantaina 11.8. Syyskausi avataan vauhdikkaasti ja hyväntuulisesti Mamma Mia! Here We Go Again -musikaalilla, koko perheen Puluboin ja Ponin elokuvalla sekä 14.8. ennakkoensi-iltaan tulevalla elokuvalla Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja.
 
”Mikäs sen hauskempaa, kuin saada aloittaa syyskausi pahoittamalla mielensä yhdessä Mielensäpahoittajan seurassa oikein luvan kanssa. Mamma mia sitten korjaa oloa ja vie tunteet taas ihan toiseen äärilaitaan”, kuvailee K-Kinon ohjelmistosuunnittelusta vastaava Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.
 
Mamma Mia! Here We Go Again on todellinen hyvän mielen kesäleffa, joka esitetään K-Kinossa heti syyskauden avauspäivänä 11.8. Vuosikymmen on kulunut siitä, kun Mamma Mia! -elokuva nousi valtavaksi menestykseksi ympäri maailmaa. Nyt palataan maagiselle Kalokairin saarelle Kreikkaan, uuden ABBAn kappaleisiin pohjautuvan musikaalin pariin. Rooleihinsa palaavat muun muassa Oscar-voittaja Meryl Streep Donnana, Julie Walters Rosiena ja Christine Baranski Tanyana.
 
 
K-Kinon lasten syksyn avaa anarkistisella huumorilla valloittava Puluboin ja Ponin leffa lauantaina 11.8.  Mari Rantasilan ohjaama koko perheen elokuva perustuu Veera Salmen huippusuosittuun Puluboi ja Poni -kirjasarjaan. 7-vuotias Poni-tyttö (Jenni Lausi) ei halua koululaiseksi. Hän pukeutuu mieluummin tekoturpaan ja laukkaa kaupungin katuja villinä ja vapaana. Mikä avuksi, kun aikuiset eivät ymmärrä?
 
 
Tiina Lymin ohjaama Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja on hauska ja sydämellinen elokuva vakavista aiheista. Päärooleissa nähdään Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu. Elokuvan ennakkoensi-ilta nähdään jo 14.8.
 
 
K-Kinon elokuvanäytöksiin on saatavilla taas edullisia sarjalippuja, joita voi ostaa K-Kinon lipunmyynnistä ennen elokuvan alkua, sekä Kangasala-talon lipunmyynnistä aina aukioloaikoina. Nyt myytävät sarjaliput ovat voimassa vuoden loppuun saakka.
 
K-Kinon liput on saatavilla verkkokaupasta sekä 30 minuuttia ennen elokuvan alkua K-Kinon omasta lipunmyynnistä.
 
Kaikki elokuvat ja näytökset: k-kino.fi.
 
Puluboin ja Ponin leffa K-Kinossa
S
la 11.8. klo 15:15
ti 14.8. klo 16:15
pe 17.8. klo 16:30
 
Mamma Mia Here We Go Again K-Kinossa
S
la 11.8. klo 17
pe 17.8. klo 18:15
la 24.8. klo 16
 
Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja K-Kinossa
K12
ti 14.8. klo 18
ke 22.8. klo 18
pe 24.8. klo 18:30
su 2.9. klo 15
 
Liput
 
Elokuvalippu 11 €
Lastenelokuvat 10 €
 
Numeroidut paikkaliput myydään ennakkoon verkkokaupasta k-kino.fi. Ovimyynti alkaa 30 min ennen näytöstä.
 
Sarjaliput, neljä lippua 38 €. Ennakkoliput ovat myynnissä K-Kinon lipunmyynnissä, sekä Kangasala-talon lipunmyynnissä. Nyt myytävät sarjaliput ovat voimassa 31.12.2018 saakka.Takaisin uutisiin