Ajankohtaista

02.07.2015

Kolme kotimaista elokuvaa esitetään K-Kinossa heinäkuussa

Heinäkuussa pyörähtää käyntiin elokuvanäytökset Kangasalla, kun K-Kino aloittaa toimintansa Kangasala-talossa. K-Kinon ohjelmistossa nähdään heinäkuussa kolme uutta kotimaista elokuvaa. Valkokankaalla nähdään perhe-elokuva Me Rosvolat, kesäinen komedia Eila, Rampe ja Likka sekä toimintaelokuva Big Game.

K-Kinon kesäohjelmisto koostuu kolmesta kotimaisesta elokuvasta. Seikkailullinen perhe-elokuva Me Rosvolat, kotimainen komedia Eila, Rampe ja Likka sekä toimintaelokuva Big Game avaavat K-Kinon ohjelmiston. Elokuvia esitetään Kangasala-talon salissa 19.7 - 23.7. välisenä aikana. Elokuvista Me Rosvolat sekä Eila, Rampe ja Likka nähdään kaksi näytöstä, toimintaelokuva Big Game esitetään kerran.

K-Kinon elokuvaliput ovat myynnissä puolta tuntia ennen näytöksen alkua Kangasala-talon aulassa. Liput elokuvaesityksiin maksavat 8€ ja maksuvälineeksi käy vain käteinen. Elokuvanäytöksiin ei voi tehdä ennakkovarauksia. 

Kangasala-salin tekniikka mahdollistaa monipuolisen elokuvateatterikokemuksen

K-Kinon elokuvatoimintaa Kangasala-talossa pyörittää kiertue-elokuvateatterinakin tunnettu Filmipyörä, jonka toiminnasta vastaa kangasalalainen Jari Hallamaa yhteistyössä Harjula Production Oy:n kanssa. Hallamaa kiittelee Kangasala-talon salin ääni- ja kuvatekniikkaa.

-Kangasala-saliin asennettu tekniikka mahdollistaa aidon elokuvateatterikokemuksen, Hallamaa toteaa.

Lisää elokuvan lumoa on tiedossa K-Kinossa syksyllä.

-Syksyn ohjelmisto on suunnitteilla. Valkokankaan valtaavat muun muassa kotimaiset leffat Kätilö ja Napapiirin sankarit,paljastaa Hallamaa tulevasta.

K-KINO

Ohjelmisto 19.7. – 23.7.2015

 

Me Rosvolat                      (K7/4)

Näytännöt     su 19.7. klo 17.00

ti 21.7.  klo 18.30                       

Me Rosvolat -elokuva pohjautuu Siri Kolun palkittuihin kirjoihin. Perhe-elokuvan pääosassa on 10-vuotias tyttö Vilja (Sirkku Ullgren), joka joutuu erehdyksessä maantierosvojen kaappaamaksi. Rooleissa nähdään taitavien lapsinäyttelijöiden (mm. Ilona Huhta, Mio Määttä) lisäksi Kari Väänänen, Lotta Lehtikari ja Jussi Vatanen. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Marjut Komulainen.

 

Eila, Rampe ja Likka (K7)

Näytännöt     su 19.7. klo 19.00

                       ke 22.7. klo 19.00

Eila, Rampe ja Likka -komediassa liikutaan kesäisessä mökkimiljöössä. Sinikka Nopolan luomien tuttujen hämäläishahmojen Eilan ja Rampen lisäksi elokuvan päähenkilöinä nähdään pariskunnan aikuinen tytär Likka ja Likan uusi poikaystävä Pirkka. Rooleissa loistavat Pirkka-Pekka Petelius, Heidi Herala, Eila Roine, Emmi Parviainen ja Riku Nieminen. Elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksesta vastaa Sinikka ja Tiina Nopola. Ohjaajana on toiminut Taru Mäkelä.

 

Big Game     (K12)

Näytäntö       to 23.7. klo 19.00

Yhdysvaltain presidentin (Samuel L. Jackson) lentokone tippuu Pohjois-Suomeen terrori-iskun vuoksi. Presidenttiä päätyy auttamaan 13-vuotias suomalaispoika, Oskari (Onni Tommila), joka on metsällä suorittamassa aikuistumisriittiä. Elokuva on kunnianhimoinen toimintaelokuva, jota tähdittävät suomalaisnäyttelijöiden lisäksi kovan luokan Hollywood-näyttelijät, kuten Samuel L. Jackson. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Jalmari Helander.Takaisin uutisiin