Ajankohtaista

05.12.2018

Koko perheen joulukonsertissa on meininkiä

Nyt hihat heilumaan ja lasten toiveet pakettiin, on Tonttulan oman joulujuhlan aika! Luvassa on kuusenkoristelukilpailu, lauluviesti, arvuuttelukisa, tonttupyramidi… ja mitä kaikkea muuta tontut vielä keksivätkään. Kaikenikäisiä ja koko perhettä kutsutaan mukaan laulamaan, leikkimään ja auttamaan tonttuja – järjestetään yhdessä kunnon kemut Tonttulaan!

Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin joulukuisesta konsertista Kangasala-talossa on siitäkin tullut jo pieni perinne. Konsertti kuullaan tänä vuonna kahteen kertaan lauantaina 8.12. klo 13 ja 15. Esitys sopii myös ensimmäiseksi konserttikokemukseksi perheen pienimmille.


30-vuotisjuhlavuottaan viettävän, Emmallakin palkitun yhtyeen jäsenet ovat musiikin moniosaajia, jotka taitavat erilaiset musiikkityylit. Satu Sopasella ja Tuttiorkesterilla on kyky innostaa pikku kuulijat sukeltamaan musiikillisen tarinan pyörteisiin.

Satu Sopanen & Tuttiorkesteri: Tonttulan juhlat Kangasala-talossa la 8.12.2018 klo 13 ja klo 15. Liput Kangasala-talolta 14,50 €, Lippu.fi 16 € + toimitusmaksu

 Takaisin uutisiin