Ajankohtaista

10.02.2019

Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet tarjoilevat liekehtiviä jazzlaulelmia

Kangasala-talon konsertissa keskiviikkona 13.2. kuullaan kappaleita uudelta Ligger du fortfarande i sängen! -levyltä. Konsertti on yhtyeen ainoa kevään aikana Tampereen seudulla.

Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet Kangasala-talossa ke 13.2.2019 klo 19
Liput Kangasala-talolta 28/25/14 €, Lippu.fi 30,50/27,50/15,50 € + toimitusmaksut

Osta liput

Emma-palkittu laulaja Emma Salokoski on esiintynyt maamme eturivin muusikoiden kanssa niin sinfoniaorkesterin solistina kuin rock-festivaalien päälavoilla.

Teosto-palkitussa yhtyeessä soittavat suomalaisen jazz-musiikin eturivin nimet Tuomo Prättälä (piano), Verneri Pohjola (puhallinsoittimet), Olavi Louhivuori (rummut) sekä Antti Lötjönen (basso).

Yhtyeen odotettu toinen albumi Ligger du fortfarande i sängen! oli ehdolla vuoden 2018 Jazz-Emma-palkinnon saajaksi.

Marraskuussa 2018 julkaistun levyn kappaleet ammentavat ruotsinkielisen runouden maailmasta. Lauluteksteinä kuullaan runoja klassikkonimiltä kuten Edith Södergranilta ja Elmer Diktoniukselta, mutta myöseläviltä runoilijoilta, joiden näkökulmat ovat omiaan käsittelemään tämän päivän haasteita ja kipupisteitä. Emma Salokoski on valinnut tekstit, joihin yhtye on säveltänyt musiikin.

Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet julkaisi ensimmäisen yhteisalbuminsa Vi sålde våra hemman vuonna 2009. Albumilla versioitiin ruotsalaisia kansanlauluja omaäänisesti pohjoismaisella jazz-otteella. Projekti keräsi laajalti kiitosta sekä kuulijoilta että kriitikoilta.

 

Kokoonpano:

Emma Salokoski, laulu
Verneri Pohjola, trumpetti
Tuomo Prättälä, piano
Olavi Louhivuori, rummut
Antti Lötjönen, basso

Tapahtuman sivulleTakaisin uutisiin