Ajankohtaista

12.08.2015

K-Kinossa kotimaista musiikkidraamaa, Kätyrit ja Tom Cruise toimintaviihteen tähtenä

K-Kinon 14.8. alkavalla leffaviikolla on tarjolla elokuvia moneen makuun. Kotimainen, viime viikolla ensi-iltansa Suomessa saanut Oskari Sipolan musiikkidraama Ollaan vapaita esitetään perjantai- ja lauantai-iltana. Sunnuntaina on vuorossa yksi kesän suosituimmista elokuvista, koko perheen animaatio Kätyrit. Ja sokerina pohjalla: sunnuntain iltanäytöksessä nähdään ensimmäistä kertaa Suomen katsotuimpana elokuvana toista viikkoa jatkanut toimintaelokuva Mission: Impossible - Rouge Nation. Jokaisesta elokuvasta esitetään kolme näytöstä. 

Ollaan vapaita – kotimainen draama musiikilla höystettynä

Uusimman leffaviikon antimet koostuvat kolmesta hyvin erilaisesta elokuvasta. Tarjolla on elokuvaelämyksiä moneen makuun. Ohjelmiston aloittaa perjantaina kotimainen Oskari Sippolan ohjaama elokuva Ollaan vapaita. Se on raikas ja elämänmakuinen tarina kolmekymppisestä Seljasta, jonka ystävien ja työntäyteisen elämän sekoittaa hänen 16 vuotta sitten adoptoitavaksi antamansa poika. Ollaan vapaita on uudenlainen musiikkielokuva, johon kappaleita ovat kirjoittaneet useat eturivin muusikot kuten Paula Vesala, Lauri Ylönen, Olavi Uusivirta.

Komediaa kaikenikäisille – animaatio Kätyrit

Viikon perhe-elokuvaksi on valittu amerikkalainen animaatioelokuva Kätyrit, jonka suomeksi puhuttu 2D-versio esitetään K-Kinossa ensimmäisen kerran sunnuntaina. Koko perheen komedia nostaa pääosaan Itse ilkimys -elokuvien suosikkihahmot, ilkimysten keltaiset pikku apurit, Kätyrit. Kätyreistä kolme lähtee Etelämantereelta maailmalle – ensin New Yorkiin, sitten Lontooseen – etsimään uutta ilkimystä, jota koko heimo voisi palvella. Kolmikon jännittävä matka vie heidät uuden pomon luo, joka sattuu olemaan maailman ensimmäinen naispuolinen superroisto Scarlet Overkill. Erityismaininnan saa elokuvan ääniraita, jolla soi monia loistavia 1960-luvun hittejä.

Leffaviikon kruunaa Tom Cruise ja toimintaelokuva Mission: Impossible – Rouge Nation

Parhaillaan katsojatilastojen ykkösenä Suomessa komeileva Mission: Impossible – Rouge Nation nähdään K-Kinossa ensimmäistä kertaa sunnuntai-iltana. Toimintaelokuvasarjan viidennessä tuotannossa Tom Cruise palaa Ethan Huntin rooliin ja ottaa jälleen vastaan vaarallisen tehtävän. 

Salaisia peitetehtäviä suorittava vakoilujärjestö IMF on aikaisemminkin joutunut hiillostuksen kohteeksi, mutta nyt sitä uhkaa lakkauttaminen. Samaan aikaan maailmaa uhkaa Syndikaatti, huippukoulutettu ryhmä entisiä agentteja, jotka ovat hylänneet kotimaansa ja ajavat omia etujaan. Ethan Hunt on kuitenkin saanut kokea karvaasti, että järjestö on paitsi voimissaan, myös vääjäämättä tikittävä aikapommi, joka voi räjähtää hetkenä minä hyvänsä. Ja vaikka oman agenttiryhmän kohtalo on vaakalaudalla, Ethan ei voi kääntää selkäänsä, kun pelissä ovat korkeimmat mahdolliset panokset. Elokuvassa Ethan Huntin rinnalle on tasavertaiseksi toimijaksi nostettu Syndikaattiin soluttautunut naispuolinen brittiagentti Ilsa Faust.

Lipunmyynti: K-Kinon elokuvaliput ovat myynnissä puolta tuntia ennen näytöksen alkua Kangasala-talon aulassa. Liput elokuvaesityksiin maksavat 10€ ja maksuvälineeksi käy vain käteinen. Elokuvanäytöksiin ei voi tehdä ennakkovarauksia.

 

K-Kino
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala
p. 040 773 0148 

Lisätietoja: 
Filmipyörä ry
Jari Hallamaa
p. 040 551 8424
filmipyora@pp.inet.fi
www.filmipyora.fiTakaisin uutisiin