Ajankohtaista

19.08.2015

Ensi-iltansa saava Elämältä kaiken sain -elokuva viikonloppuna K-Kinossa

K-Kinossa on tarjolla ensi-iltansa saava Mika Kaurismäen elokuva Elämältä kaiken sain. Draamakomedian pääosissa nähdään Vesa-Matti Loiri, Armi Toivonen, Peter Franzén, Jani Volanen ja Lenita Susi. Viikonloppuna on myös tarjolla toimintaa sekä perhe-elokuva: Mission Impossible – Rouge Nation sekä suomeksi puhuttu animaatioelokuva Kätyrit jatkavat K-Kinon ohjelmistossa. 

Kotimainen draamakomedia Elämältä kaiken sain

Perjantaina ensi-iltansa Suomessa saava Mika Kaurismäen elokuva Elämältä kaiken sain, nähdään myös tuoreeltaan K-Kinon ohjelmistossa. Elokuvan aiheet ovat dramaattisia ja vakavia, mutta niitä pyritään käsittelemään kepeästi ja välillä huumorinkin kautta. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Mika Kaurismäki ja Sami Keski-Vähälä.

- Se on ihmissuhdetarina, jossa pohditaan elämän perusarvoja ja -kysymyksiä kuten rakkautta, perheinstituutiota ja onnellisuutta, Mika Kaurismäki kertoo.

 - Vaikka mistään virallisesta trilogiasta ei olekaan kysymys, Elämältä kaiken sain jatkaa samalla linjalla kuin aikaisemmat elokuvani Haarautuvan rakkauden talo ja Tie pohjoiseen.

Kuva: Kalle Ahti 

Urho (Vesa-Matti Loiri) viettää vanhuudenpäiviään vanhassa, ränsistyneessä kotitalossaan – melko boheemilla tyylillä. Urhon rauha rikkoutuu, kun hänen tyttärensä Tiina (Armi Toivanen) ilmestyy syntymäpäivävierailulle yhdessä poikaystävänsä Tomin (Peter Frantzén) ja tämän goottihenkisen teinityttären Emilian (Lenita Susi) kanssa. Tiina järkyttyy isänsä elintavoista ja päättää muuttaa uusioperheensä kanssa isän taloon. Yhteiselo ei kuitenkaan suju niin kuin Tiina ja Tomi ovat ajatelleet – vanhan kotitalon remontointi osoittautuu taitamattomilla kimurantiksi, eikä isäkään kaipaa kaitsemista. Lopullisesti harmonian sekoittaa Tiinana palkkaama remonttimies Kake (Jani Volanen), jolla on myös kokonaan muita suunnitelmia kuin mitä talon kuunnostamiseen liittyy.

Elämältä kaiken sain (K12)

Ensi-ilta
21.08.2015 

Näytännöt K-Kinossa
perjantai 21.08. kello 19.00
lauantai 22.08. kello 16.30
sunnuntai 23.08. kello 19.00

Kesto
1 h 43 min 

Mission Impossible – Rouge Nation (K12)
lauantai 22.08. kello 19.00

Kätyrit dub. (2D)
sunnuntai 23.08. kello 17.00

Lipunmyynti: K-Kinon elokuvaliput ovat myynnissä puolta tuntia ennen näytöksen alkua Kangasala-talon aulassa. Liput elokuvaesityksiin maksavat 10€ ja maksuvälineeksi käy vain käteinen. Elokuvanäytöksiin ei voi tehdä ennakkovarauksia.Takaisin uutisiin