Ajankohtaista

12.10.2015

Iiro Rantala esiintyy ja luennoi perjantaina Kangasala-talossa

Iiro Rantalan ”Working Class Hero, music of John Lennon” -konsertti soi Kangasalla perjantaina kaksi kertaa.

My Working Class Hero -levyn Suomen julkistamiskonsertit kuullaan Kangasala-salissa perjantaina 16.10. klo 14 ja 19. Konserttien välissä klo 17 järjestetään luento Studia Generalia, jossa Iiro Rantala kertoo levyn synnystä. Luennolle on vapaa pääsy.

Iiro Rantala ja Kangasala-talon tilausravintola Galleria&Keittiö ovat suunnitelleet yhdessä Iiro Rantala meets Pirkanmaa -menun, joka tarjoillaan seisovassa pöydässä klo 17:45 alkaen. Buffetruokailuun tulee tehdä ennakkovaraus.

Working Class Hero on pianotaiteilija Iiro Rantalan kunnianosoitus John Lennonille, joka olisi viettänyt 75-vuotissyntymäpäiväänsä 9.10.2015. Konsertin ohjelmistossa on tunnetuimmat Lennonin teokset, mm. Imagine, Woman, Happy X-mas, Watching the Wheels, Starting Over, Working Class Hero, All You need is Love, Norwegian Wood. Kaikki konsertissa kuultavat kappaleet on sovitettu soolopianolle.

Iltakonserttiin on jäljellä vielä muutama lippu, päiväkonsertissa lippuja on vielä hyvin jäljellä. Päiväkonserttiin innostetaan mukaan vanhempia yhdessä syyslomaa viettävien nuorten kanssa. Alle 18-vuotiaan lippu päiväkonserttiin maksaa Kangasala-talolta ostettuna 13€ ja normaalihintainen lippu 25€. 

Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Kangasala-talo ja Harjula Production. 

Liput ovat myynnissä Lippu.fi-myyntipisteissä ja netissä sekä Kangasala-talolla. Iiro Rantala meets Pirkanmaa -buffetpöydän voi varata myös numerosta 050 344 4814 tai sähköpostitse myynti@heikkiahopelto.fi.Takaisin uutisiin