Ajankohtaista

13.10.2015

Lasten suosikit Tatu ja Patu Kangasala-salissa lauantaina

Syyslomaviikko päättyy Kangasala-salissa vauhdikkaasti yhdessä Tatun ja Patun kanssa. Turkulaisen Linnateatterin vieraileva esitys perustuu Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjaan ”Tatu ja Patu pihalla”. 

Tatu ja Patu pihalla on outo esitys siitä, mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä. Pihaleikkien virallisten mallien asiantuntijat Tatu ja Patu kiertävät ympäri Suomea kertomassa ulkona leikkimisen ihanuudesta.

Osaatko kiivetä puuhun oikein? Tunnetko hiekkakakun ja kuraveden väliset fysiikan lait? Piirrätkö pihapelit maahan riittävällä vakavuudella, osaatko rakentaa majan tai punoa kukkaseppeleen? 

Musiikkia ja teatteria yhdistävä esitys sopii kaikille yli 2-vuotiaille. Esitys kestää noin 40 minuuttia.

− Tatu ja Patu pihalla -esitys on herättänyt Kangasalla kovasti innostusta ja tiedusteluja on tullut runsaasti. Ensimmäinen klo 15 alkava esitys on lähes loppuunmyyty. Päätimmekin järjestää lisäesityksen klo 17, jossa on vielä mukavasti tilaa, kertoo Kangasala-talon tiedottaja Riikka Herrala

Liput ovat myynnissä Lippu.fi-myyntipisteissä ja netissä sekä Kangasala-talolla. Liput Kangasala-talolta 9,50€, Lippu.fi alk. 11€ sisältäen Lippu.fi:n palvelumaksun.

Kangasala-talon GalleriaKioski on avoinna ennen ensimmäistä esitystä klo 14 alkaen toisen esityksen alkamiseen klo 17 saakka.Takaisin uutisiin