Tapahtumat

Akustisesti: Edu Kettunen, Tommi Kalenius, Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen

Aika: to 26.10.2017 klo 19:00
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 28/25€, Lippu.fi alk. 30,50/27,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen esiintyy Kangasalla yhdessä nuoremman polven lauluntekijän Tommi Kaleniuksen sekä juurimusiikin huippuosaajien Ninni Poijärven ja Mika Kuokkasen kanssa.
 
Intiimissä konsertissa lauluntekijäperinteestä kumpuava musiikki kertoo elämänmakuisia tarinoita välillä herkän kaihoisasti ja välillä juurevan rokkaavasti.
Illan ohjelmisto koostuu esiintyjien tunnetuimmista kappaleista, roots-covereista ja harvinaisemmista paloista lauluntekijöiden matkan varrelta.

Luvassa tiheätunnelmainen ilta viihdyttävien ja koskettavien laulujen ja tarinoiden äärellä!

Edu Kettunen on pitkän uransa aikana säveltänyt ja sanoittanut monta suomalaisten suosikkikappaletta, muun muassa on 1980-luvulla syntyneen ikivihreän hitin Lentäjän poika. Kettunen tunnetaan myös taidoistaan tarinankertojana.

Lauluntekijä, laulaja ja muusikko Tommi Kalenius on julkaissut kolme sooloalbumia, joista tuorein Miten kotiin löydetään? on vuodelta 2016. Kalenius on säveltänyt lukusia kappaleita tunnetuille suomalaisartistille.

Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen esiintyvät yhdessä ja ovat levyttäneet kaksi albumia, joista vuonna 2013 julkaistu Vagabond Moon keräsi kiittävät arviot. Poijärvi ja Kuokkanen tunnetaan myös amerikkalaisesta juurimusiikista vaikutteensa saaneesta roots-yhtye Hoedownista. Poijärvi on levyttänyt neljä sooloalbumia ja hänet tunnetaan monen suomalaisen artistin taustajoukoista.

Artistien yhteinen EP julkaistaan vuoden 2017 aikana.

www.tommikalenius.com
www.ninnipoijarvi.com
www.facebook.com/EduKettunenOfficial/

LIPUT KANGASALA-TALOLTA
Peruslippu 28 €
Eläkeläinen/opiskelija/varusmies/työtön 25 €

Ryhmäliput 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

KAHVIBUFFET VÄLIAJALLA
Makeaa ja suolaista cocktailtyylisesti, kahvia ja teetä
Hinta: ennakkoon 10€ / väliajalla 12€
Osta kahvibuffet ennakkoon lipunoston yhteydessä Kangasala-talosta tai hyvissä ajoin ennen konserttia GalleriaKioskista.

GalleriaKioski palvelee aina tuntia ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. (A-oikeudet)

Ryhmien on mahdollista ruokailla ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta. Varaukset: armas (at) galleriakeittio.fi ja 050 344 4814


Takaisin tapahtumiin