Tapahtumat

Espanjalainen ilta

Aika: pe 27.07.2018 klo 17:30
Paikka: Kangasala-talo
Liput Kangasala-talolta 29/25 €, Lippu.fi 27,50−31,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo tarjoavat heinäkuussa kaksi tunnelmallista teemailtaa. Teemaillassa 27.7. tutustutaan taidemuseon Picassosta Pyykköön -kesänäyttelyyn opastuksella sekä nautitaan upeasta flamencokonsertista Kangasala-salissa.
 
Teemaopastus: Espanjalaiset taiteilijat ja muut näyttelyn kohokohdat klo 17:30
 
Espanjalainen taide on ollut Lahtisten erityisen kiinnostuksen kohteena. Teemaopastuksella tutustutaan näyttelyn keskeisiin teoksiin painottuen espanjalaisiin taiteilijoihin.
 
Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä näyttely esittelee espanjalaisia mestareita ja suomalaisen taiteen kärkinimiä Lahtisten kokoelmasta. Kokoelmaa ovat vuosikymmenten ajan kartuttaneet lehtimies Urpo Lahtinen, Hymy Lahtinen ja poikansa Jeppe Lahtinen.
 
Flamenco Twilight Kangasala-salissa klo 19
 
Espanjassa pitkään asuneet kitaristi Raul Mannola ja tanssija Aylin Eleonora tuovat Suomeen musiikillisia ja tanssillisia rajamuureja kaatavan esityksen. Flamencon syviin juuriin vuosikausien ajan perehtyneet taiteilijat ovat ottaneet perinteisen flamencon rinnalle elementtejä myös muista musiikin ja tanssin tyylilajeista kuten jazz, funk, nykytanssi ja intialainen musiikki.
 
Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 16.6.–9.9.2018. Liput 6 €, alennettu 4 €, ryhmät min. 10 hlö 4 € tai Museokortti.
 
Flamenco Twilight pe 27.7. klo 19. Liput Kangasala-talolta 23/21 €, Lippu.fi 25,50/23,50 € + toimitusmaksu
 
Yhteislippu Kangasala-talolta:
29/25 € lippupaketti (sis. näyttelyn sisäänpääsyn ja opastuksen sekä konserttilipun)
 
Yhteislippu Lippu.fi:
31,50/27,50 € + toimitusmaksu lippupaketti (sis. näyttelyn sisäänpääsyn ja opastuksen sekä konserttilipun)


Takaisin tapahtumiin