Tapahtumat

Guardia Nueva: Musikaalia ja tangoa

Aika: la 14.10.2017 klo 19:00
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 30€, Lippu.fi alk. 33,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan solistina esiintyy Kangasalla vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen, joka tulkitsee loistavalla äänellään ja karismallaan musikaalien ja tangojen klassikoita ja ikivihreitä.

Konsertissa kuullaan mm. kuolemattomia säveliä musikaaleista "Phantom of the Opera", Abba-musikaalista "Chess" ja Cole Porterin "Begin the beguine" Sinikka Svärdin uunituoreena käännöksenä "Muistatko sen?" Tangon ikivihreitä kuullaan loistokkaina sovituksina Teemulle ja isolle orkesterille. Tule kokemaan "Öiset kitarat", "Punatukkaiselle tytölleni" ja muita tangojen klassikkoja.

Tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nueva kapellimestarina ja juontaja Raimo Vertainen on kuin kissankello joulukuussa. Hento ja vahva, sininen, suomalainen ja aito, herkkä ja yllättävä. Musiikillinen runsaudensarvi seuranaan suomalaisen artistitaivaan kirkkaimmat tähdet.

Guardia Nueva -orkesterin tarina on lumoava ja innostava. Vuonna 2001 oli tulisieluinen kapellimestari ja suuri unelma, joukko nuoria ja taitavia muusikoita, taustalla keskipohjalainen jousisoiton perinne kuorrutettuna ripauksella hulluutta ja ämpärillisellä ennakkoluulottomuutta. Tänä päivänä Guardia Nueva on huippumuusikoiden valiojoukko. Musiikillinen runsaudensarvi, taipuisa timantti, jonka persoonallinen, guardiamainen ote ei jätä kylmäksi. Tärkeinä yhteistyökumppaneina suomalaisen artistitaivaan kirkkaimmat tähdet.

Teemu Roivainen tunnetaan loistokkaana solistina, jonka ilmaisuvoima kattaa eri musiikkityylit tangosta kansainvälisiin evergreeneihin ja musikaalisävelmiin.
Guardia Nueva orkesteri on tuttu mm. TV2 "Estradilla"-konserteista, AlfaTVn konserteista, sekä konserteista Musiikkitalossa, Sibelius-talossa, Logomossa ja lukuisilla suomalaisilla festivaaleilla.

Teemu Roivainen ja Guardia Nueva on enemmän kuin konsertti. Se on elämys, joka täytyy kokea itse!

LIPUT KANGASALA-TALOLTA
Peruslippu 30€

Ryhmäliput 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi

Naulakkopalvelumaksu 2€

Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

KAHVIBUFFET VÄLIAJALLA
Makeaa ja suolaista cocktailtyylisesti, kahvia ja teetä
Hinta: ennakkoon 10€ / väliajalla 12€
Osta kahvibuffet ennakkoon lipunoston yhteydessä Kangasala-talosta tai hyvissä ajoin ennen konserttia GalleriaKioskista.

GalleriaKioski palvelee aina tuntia ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. (A-oikeudet)

Ryhmien on mahdollista ruokailla ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta. Varaukset: armas (at) galleriakeittio.fi ja 050 344 4814


Takaisin tapahtumiin