Tapahtumat

Guardia Nueva: Musikaalia ja tangoa

Aika: la 14.10.2017 klo 19:00
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 30€, Lippu.fi alk. 33,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Guardia Nueva on huippumuusikoista koostuva tango- ja viihdeorkesteri, jota johtaa kapelimestari Raimo Vertainen. Sen soitossa yhdistyvät omaleimaisella tavalla keskipohjalainen jousisoiton perinne, ennakkoluulottomuus ja ripaus hulluutta.

Kangasalla Guardia Nuevan solistina laulaa upeaääninen, vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen.

Konsertissa kuullaan ikivihreitä tangoja sekä musikaaliklassikoita. Muun muassa "Öiset kitarat" ja "Punatukkaiselle tytölleni" kaikuvat loistokkaina sovituksina Teemu Roivaiselle ja isolle orkesterille.

Kuolemattomia säveliä musikaaleista edustavat "Phantom of the Opera", Abba-musikaalin "Chess" sekä Cole Porterin "Begin the beguine" Sinikka Svärdin uunituoreena käännöksenä "Muistatko sen?"

Guardia Nueva on kuin kissankello joulukuussa. Hento ja vahva, sininen, suomalainen ja aito, herkkä ja yllättävä. Guardia Nueva on enemmän kuin orkesteri. Se on elämys, joka täytyy kokea itse!

Tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan tarina on lumoava ja innostava. Vuonna 2001 oli tulisieluinen kapellimestari Raimo Vertainen ja suuri unelma, joukko nuoria ja taitavia muusikoita, taustallaan keskipohjalainen jousisoiton perinne kuorrutettuna ripauksella hulluutta ja ämpärillisellä ennakkoluulottomuutta.

Tänä päivänä Guardia Nueva on huippumuusikoiden valiojoukko. Musiikillinen runsaudensarvi, taipuisa timantti, jonka persoonallinen ote ei jätä kylmäksi. Alusta alkaen orkesterin musiikillisena runkona on ollut tangomusiikki, iskelmä ja kansainvälinen viihdemusiikki. Ainutlaatuisen ja tunnistettavan soinnin takana ovat kotimaisten sovittajien parhaimmisto. Orkesterin solisteina toimivat suomalaisen viihdetaivaan kirkkaimmat tähdet.

Vuonna 2014 tangokuninkaaksi kruunattu Teemu Roivainen tunnetaan loistokkaana solistina, jonka ilmaisuvoima kattaa eri musiikkityylit tangosta kansainvälisiin ikivihreisiin ja musikaalisävelmiin. Roivainen on julkaisuut kaksi soololevyä ja duettoalbumin Saara Aallon kanssa. Suuria iskelmäklassikoita sisältävä soololevy julkaistaan syksyllä 2017 Suomen juhlavuoden kunniaksi Guardia Nueva -orkesterin kanssa Teemu on tehnyt menestyksellistä yhteistyötä jo vuosien ajan.


LIPUT KANGASALA-TALOLTA

Peruslippu 30 €
Ryhmälippu 28 €

Ryhmäliput 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi

Naulakkopalvelumaksu 2€

Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

KAHVIBUFFET VÄLIAJALLA
Makeaa ja suolaista cocktailtyylisesti, kahvia ja teetä
Hinta: ennakkoon 10€ / väliajalla 12€
Osta kahvibuffet ennakkoon lipunoston yhteydessä Kangasala-talosta tai hyvissä ajoin ennen konserttia GalleriaKioskista.

GalleriaKioski palvelee aina tuntia ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. (A-oikeudet)

Ryhmien on mahdollista ruokailla ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta. Varaukset: armas (at) galleriakeittio.fi ja 050 344 4814

 
Takaisin tapahtumiin