Tapahtumat

Ilta Kannaksella – lauluja sota-ajalta ja Karjalasta

Aika: la 19.08.2017 klo 16:00
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 18/16€, Lippu.fi alk. 20,50/18,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Sota-ajalta ja Karjalasta tutut laulut ja sävelet vievät muistojen täyttämälle nostalgiamatkalle. 

Kannaksen pojat -työryhmä tuo Kangasalle konsertin täynnä klassikkokappaleita kuten Äänisen aallot, Elämää juoksuhaudoissa, Muistoja Pohjolasta,  Lili  Marleen, Muistatko Monreposin ja Karjalan Kunnailla. Illassa kuullaan myös muusikko, säveltäjä Matti Puurtisen uudempia karjala-aiheisia sävellyksiä, muun muassa isoäitinsä Oksenie Huovisen runolle sävelletty teos.  

Lavalla nähdään Tuiki Latvala, viulu ja laulu, Juha Repo, laulu ja puhaltimet sekä taiturimainen Grammy-palkittu pianisti Marian Petrescu.

Marian Petrescu (s. 1970) on romanialainen Grammy -palkittu pianisti. Neljävuotiaana pianonsoiton aloittanut Petrescu on opiskellut klassista ja jazz-musiikkia Ruotsissa sekä Sibelius-Akatemian jazzlinjalla. Petrescu on voittanut monia palkintoja uransa aikana, muun muassa 2. sijan Martial Sola -pianokilpailussa Ranskassa 1989 ja 1. sijan Bukarestin jazz-festvaaleilla 1992. Petrescu on esiintynyt lukuisissa tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla. Vuonna 2010 Petrescu soitti pianosolistina Resonance Big Bandin levyllä ”Tribute to Oscar Peterson”. Levyn kappale ”West Side Story” palkittiin parhaana instrumentaalisovituksena Grammy-palkinnolla.

Tuiki Latvala (s.1991) viulistiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistunut, kokkolalainen muusikko. Tällä hetkellä hän opiskelee laulua Tampereen konservatoriossa ja laulaa Kamarikuoro Näsissä sekä Tampere Cappellassa. Latvala on ollut mukana kahdella Tenso Europe - Choir kiertueella

Juha Repo (s. 1952) on Kannaksen pojat -ryhmän perustaja. Hän aloitti soitinopinnot 8-vuotiaana trumpetilla ja jatkoi käyrätorvella. Sibelius-Akatemiassa 1972–74 hän opiskeli käyrätorvea Hoger Fransmanin oppilaana Esa-Pekka Salosen kanssa. 16-vuotiaana Repo sai osa-aikaisen työpaikan Porin sinfoniaorkesterissa ja sittemmin hän on soittanut käyrätorvea työkseen Jyväskylän, Vaasan ja Tampereen kaupunginorkestereissa. Juha Repo tunnetaan myös laulajana ja hän on opiskellut laulua Tampereen konservatoriossa 1980-luvulla.

LIPUT KANGASALA-TALOLTA
Peruslippu 18€
Eläkeläinen/opiskelija/varusmies/työtön 16€

Ryhmäliput 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi

Naulakkopalvelumaksu 2€

Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

KAHVIBUFFET VÄLIAJALLA
Makeaa ja suolaista cocktailtyylisesti, kahvia ja teetä
Hinta: ennakkoon 10€ / väliajalla 12€
Osta kahvibuffet ennakkoon lipunoston yhteydessä Kangasala-talosta tai hyvissä ajoin ennen konserttia GalleriaKioskista.

GalleriaKioski palvelee aina tuntia ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. (A-oikeudet)

Ryhmien on mahdollista ruokailla ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta. Varaukset: armas (at) galleriakeittio.fi ja 050 344 4814


Takaisin tapahtumiin