Tapahtumat

K-Kino: Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja

Aika: ti 14.08.2018 klo 18:00
Paikka: Konserttisali
Elokuvaliput ennakkoon www.k-kino.fi tai ovelta tunti ennen näytöstä 11 €.

Veikkauksen Etuasiakkaille on tarjolla kaksi yhden hinnalla -lippuja Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan ennakkoensi-iltaan tiistaina 14.8.
 
Mobiililippu-koodit ovat nyt lunastettavissa Veikkauksen mobiilisovelluksesta. Mobiililippu-koodia tarvitset lunastaessasi elokuvalipun elokuvateatterin lippukassalta. Veikkauksen etuasiakkaiden liput ovat saatavilla K-Kinon lipunmyynnissä ainoastaan ennen elokuvanäytöksen alkua, klo 17 alkaen.
 
 
Näytökseen myydään myös tavallisia lippuja etukäteen verkkokaupasta ja K-Kinon lipunmyynnissä klo 17 alkaen.
 
Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.


Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta.

Kesto: 1 h 58 min
Ikäraja: K12

Liput: 11 €, Veikkauksen Mobiililippu-koodilla kaksi yhden hinnalla

Ennakkoliput www.k-kino.fi

Ovimyynti alkaa tuntia ennen näytöstä.

Maksutavat: käteinen, pankkikortti, debit ja credit -kortit (Visa Electron, Maestro, Visa MasterCard), kulttuurisetelit (Smartum kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +), kulttuurikortit (Smartum Saldo, Edenred-kortti, Ticket Virike -kortti), online-maksu (ePassi, Tyky-Online), mobiiliseteli (Eazybreak).


Takaisin tapahtumiin