Kangasala-talon joulu

Kangasala-talo kutsuu virittäytymään joulutunnelmaan!

Kangasala-salin ohjelmisto tarjoaa joulukonsertteja moneen makuun, aikuisille ja lapsille. Kimmo Pyykkö -taidemuseon ja Kangasala-talon näyttelyissä hiljennyt joulukiireen keskellä.

Kangasala-talon Joulushop aukeaa la 24.11. klo 10. Valikoimasta löydät aineettomat elämyslahjakortit talon tapahtumiin, sarjaliput K-Kinon elokuviin tai vaikkapa Museokortin, joka on lippusi yli 250 museoon ympäri maan.

Jouluista ohjelmaa Kangasala-talossa

Joulupop! – Puolustusvoimien varusmiessoittokunta

ti 20.11.2018 klo 19:00
Iskevää ja svengaavaa joulumusiikkia eri puolilta maailmaa energisellä ja nuorekkaalla otteellaan. Tästä todellisesta hyvän mielen joulukonsertista ei iloa ja vauhtia puutu!

Lue lisää ja hanki liput

Kohti joulua − Lauluyhtye Valkea ja Vox Pedagogica

ti 27.11.2018 klo 19:00
Lauluyhtye Valkea
saa tänä vuonna vieraakseen perinteiseen joulunaluskonserttiin Vox Pedagogica -kuoron. Ensimmäisellä puoliajalla kuullaan yhtyeiden ohjelmistoa vuosien varrelta ja jälkimmäisellä puoliskolla johdatellaan kuulijat jouluisiin tunnelmiin.

Lue lisää ja hanki liput

Satu Sopanen & Tuttiorkesteri: Tonttulan juhlat

la 8.12.2018 klo 13:00 ja klo 15:00
Nyt hihat heilumaan ja lasten toiveet pakettiin, on Tonttulan oman joulujuhlan aika! Luvassa on kuusenkoristelukilpailu, lauluviesti, arvuuttelukisa, tonttupyramidi… Tule mukaan laulamaan, leikkimään ja auttamaan tonttuja – järjestetään yhdessä kunnon kemut Tonttulaan! Esitys sopii kaikenikäisille.

Lue lisää ja hanki liput


PMO: Nyt riemuiten tänne!

ke 12.12.2018 klo 18:30.
Nyt riemuiten tänne! Pirkanmaan musiikkiopiston Kangasalan toimipisteen joulukonsertti Kangasala-talossa.

Vapaa pääsy!

Leif Lindeman: Kauneimmat joululaulut

to 13.12.2018 klo 19:00
Leif Lindeman on nopeasti noussut todelliseksi kansan suosikiksi – sydämellinen ja aito Leif on valloittanut persoonallaan, äänellään ja musiikillaan yleisön sydämet.Tänä vuonna Leifin kanssa joulukonsertteihin lähtee jouluinen Amore-orkesteri sekä Leifin tytär Mirella Lindeman (laulu).

Lue lisää ja hanki liput.