Tapahtumat

Kapinaklubit avaa Uniklubi

Aika: ke 04.01.2017 klo 19:00
Paikka: Kangasala-talo
Liput Kangasala-talolta 29/25€, Lippu.fi alk. 31,50/27,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Harvoin viime aikoina keikkaillut suosikkibändi korkkaa uusitun klubiestraadin Kapinakuun avajaiskonsertilla. Videovieraana mukana myös Klamydia. Tipatonta viettäville löytyy istumapaikkoja, tipatonta kapinoiville bailaustilaa baarikatsomosta. Kinkut sulamaan ja kapina käyntiin!

Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen ihastuttaneella ja vihastuttaneella kesän 2004 megahitillään Rakkautta ja piikkilankaa. Hittisinglen nimeä kantanut reilusti yli platinaa myynyt debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2004.

Yhtye nousi nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmaksi bändiksi niin radiokanavilla kuin live-esiintymisissäkin, ja pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana.

Tiiviistä keikkatahdista huolimatta bändi julkaisi säännöllisesti uusia albumeita faniensa riemuksi. Tähän mennessä Uniklubi on julkaissut viisi studioalbumia sekä kokoelma-albumin.

Rakkautta ja piikkilankaa -debyytin jälkeen Uniklubin kakkosalbumi Kehä julkaistiin 2005, ja se jatkoi esikoisalbumin viitoittamalla tiellä yltäen niin ikään platinakantaan. Kolmas studioalbumi Luotisade ilmestyi vuonna 2007.

Uniklubin huikeiden vuosien kunniaksi julkaistiin syksyllä 2008 bändin suurimmat hitit sisältävä kokoelma Kaikki mitä mä annoin 2003−2008 ja saman vuoden marraskuussa bändistä julkaistiin Jarkko Tiitisen tekemä valokuvakirja Rakkaudesta hulluuteen.

Keväällä 2009 oli vuorossa yhtyeen neljäs studioalbumi Syvään valoon ja seuraavana vuonna 2010 albumi Kultakalat, joka on toistaiseksi viimeisin Uniklubin studioalbumi. Bändi julkaisi singlen Sydän janoaa vuonna 2014.

Uniklubin vuosiin mahtuu lukematon määrä hittejä, joista mainittakoon mm. Rakkautta ja piikkilankaa, Näiden tähtien alla, Huomenna, Kaikki mitä mä annoin, Kukka, Rakkaudesta hulluuteen, Vnus, Mitä Vittua?.

Pitkästä julkaisutauostaan huolimatta Uniklubi on keikkaillut vuosittain 10−20 esiintymisen verran. Bändi on viihtynyt viime aikoina myös studiossa, joten uutta Uniklubia on lupa odottaa jo lähitulevaisuudessa.

Uniklubin nykyinen kokoonpano
Jussi Selo, laulu
Pasi Viitala, kitara
Janne Selo, kitara
Jani Auvinen, rummut
Teemu Mäntykorpi, basso
Tuomas Lepistö, kosketinsoittimet

Tapahtuman järjestää Kulttuuriosuuskunta Terä.

K18

LIPUT KANGASALA-TALOLTA
Konserttikatsomo 29€
Klubikatsomo 25€

Konserttikatsomossa valitset oman numeroidun paikkasi nousevasta katsomosta. Klubikatsomo on seisomapaikka lavan edessä.

Naulakkopalvelu 2€

 

 


Takaisin tapahtumiin