Kevään parhaita hetkiä

Kangasala-talon ohjelmisto tarjoaa kevää parhaita hetkiä musiikkielämysten parissa. Poimi suosikkisi ja hanki liput pian!

Katso koko ohjelmisto

Jazzia ja herkkiä hetkiä!

Heavy Jazz − The Breed plays music of Pekka Pohjola to 7.2. klo 19

The Breedin virtuoosimuusikot esittävät upean kokonaisuuden Pekka Pohjolan musiikkia tuomalla oman persoonallisen lisänsä Pohjolan ikuisiin säveliin. 
Lue lisää ja osta liput

Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet ke 13.2. klo 19

Monipuolisena tulkitsija tunnettu Emma Salokoski konsertoi Ilmiliekki Quartetin kanssa. Teosto-palkittuun yhtyeeseen kuuluvat Tuomo Prättälä (piano), Verneri Pohjola (puhallinsoittimet), Olavi Louhivuori (rummut) sekä Antti Lötjönen (basso).
Lue lisää ja osta liput

Edu Kettunen - Mika Kuokkanen & Iivanaiset to 7.3. klo 19

Kaksi suomalaista kevyen musiikin duoa konsertissa, josta ei tunnetta ja sävyjä puutu. Edu Kettunen ja Mika Kuokkanen sekä Johanna ja Mikko Iivanainen esittävät olohuonemaisessa konsertissa omia kappaleitaan sekä myös huolella valikoimiaan lainakappaleita. Lue lisää ja osta liput

Rockimpaa menoa

Olipa kerran Leevi And The Leavings la 6.4. klo 19

Leavings-Orkesteri tarjoilee Leevi-kappaleet Kaarle Viikatteen johdolla aina uransa alkumetreiltä viimeisen Hopeahääpäivä-albumin tunnelmiin harvinaisina akustisina versioina. 
Lue lisää ja osta liput

Silvennoinen, Försti, Hela & Band pe 22.4 ja la 23.4.klo 19

Muusikkokonkarit Heikki SilvennoinenJohanna Försti ja Heikki Hela valloittavat Kangasala-talon monipuolisella ohjelmistollaan, jossa soivat blues, soul ja pop.

Lue lisää ja osta liput

Costello Hautamäki pe 10.5. klo 19

Popeda-ikoni Costellon settilista koostuu muun muassa Popedan, Hurriganesin sekä hänen omista jo ikivihreistä suomirock-klassikoistaan.
Lue lisää ja osta liput

Rakkautta ja suuria tunteita

Ludvig XIV: Linnuntietä taivaaseen pe 15.3. klo 19

Veijo Baltzarin 50-vuotistaiteilijakonsertti tuo lavalle uuden ja perinteisen mustalaismusiikin ja rakkauslaulun neljä vuodenaikaa.
Lue lisää ja osta liput

Muistathan kai − unohtumaton operetti-ilta to 21.3. klo 19

Sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja tenori Jyrki Anttila tarjoilevat salin täydeltä sykähdyttäviä operetin helmiä tässä ainutlaatuisessa illassa.
Lue lisää ja osta liput

Klassista musiikkia

Wanderer − Paavali Jumppanen, piano to 31.1. klo 19

Yksi ikäpolvensa aktiivisimmista ja menestyneimmistä suomalaispianisteista konsertissa piankoteokset Bachilta, Chopinilta, Brahmsilta ja Schubertilta.
Lue lisää ja osta liput

Tiilikainen ja Nykänen: Klassikoita sinulle to 21.2. klo 19

Baritoni Sauli Tiilikainen ja pianisti Jukka Nykänen vievät yleisön unohtamattomalle musiikkimatkalle, jossa kuljetaan ooppera-aarioiden ja rakastetuimpien yksinlaulujen siivin kohti musikaalimelodioita. 
Lue lisää ja osta liput

Viiltäviä viestejä to 14.3. klo 19

Kapellimestari Tuomas Pirilä, tähtitanssija Minna Tervamäki, tanssitaiteilija Mikko Lampinen ja Hyvinkään Orkesteri! Kaikuja menneiltä mestareilta, viestejä tuonpuoleisesta, niskurointia uuden ajan kynnyksellä ja kauhua tienvarren motellissa.
Lue lisää ja osta liput

Avanti! Space Taxi ma 20.5. klo 19

Mikään ei ole sitä miltä se näyttää, kaikki on kumminkin sitä miltä se kuulostaa. Uusissa sovituksissa ja sävellyksissä Avantin jousikvartetin sointi sulautuu Marzi Nymanin sähkökitaraan, Arttu Takalon vibrafoniin ja Tero Toivosen käyrätorveen. 
Lue lisää ja osta liput.

Katso koko ohjelmisto