Tapahtumat

Kohti joulua - Lauluyhtye Valkea ja Lauluryhmä Dominutz a cappella

Aika: ti 12.12.2017 klo 19:00
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 15/10/5 €, Lippu.fi alk. 17,50/11,50/6,50 € sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Kahden lauluyhtyeen jouluinen a cappella -konsertti. Kangasalalainen Lauluyhtye Valkea saa vieraakseen tamperelaisen Lauluryhmä Dominutzin.

Jouluiseen tunnelmaan johdattelevat tutut sekä uudemmat joululaulut uusina raikkaina sovityksina. Yhtyeiltä kuullaan joululaulujen välissä myös ripaus muuta ohjelmistoa.

Lauluryhmä Dominutz esittää pop- ja rockmusiikkia omaleimaisella otteella. 16 naisen kokoonpano valloittaa yleisönsä kevyellä ja laadukkaalla a cappella -laulullaan.  Biisit sovitetaan pääosin itse. Viime vuosina ohjelmistoon on saatu myös omia sävellyksiä.

Dominutz ei suostu lokeroitavaksi: se on löytänyt olemuksensa lauluyhtyeen ja kuoron väliltä. Ryhmällä ei ole johtajaa, vaan kaikki ideat lähtevät laulajista itsestään. Yhteissointia ja ohjelmistoa kehitetään yhdessä. Tähän tarvitaan rohkeutta ja luovaa hulluutta, jota Dominutzilta löytyy.

Dominutzin laulajilla on monipuolinen musiikkitausta: suurin osa on laulanut useita vuosia erilaisissa kokoonpanoissa ja lisäksi porukasta löytyy säveltäjiä, sovittajia, viulusteja, huilisteja, musikaaliosaajia, tanssijoita sekä pop-yhtyeen ja humppaorkesterin solisteja.

Lisätietoja ryhmästä: www.dominutz.fi

 

Kangasalalainen Lauluyhtye Valkea perustettiin vuonna 2014. Valkea koostuu kahdeksasta kangasalalaisesta laulajasta, joista jokaisella on harrastustaustaa laulamisessa, kuorotoiminnassa tai instrumentin soittamisessa. Tärkeäksi on koettu löytää yhtä aikaa rento yhdessäolo ja määrätietoinen kehittyminen.

Hengellinen rakentuminen, musiikista nauttiminen ja musiikilla palveleminen ovat harrastuksen oleelliset elementit. Valkean sovituksista osa on omaa tuotantoa ja osa ulkopuolisten Valkeaa varten sovittamaa materiaalia. Ohjelmisto koostuu pääasiassa hengellisistä a cappella -biiseistä virsistä gospeliin sekä erityylisistä joululauluista.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/lauluyhtyevalkea


LIPUT KANGASALA-TALOLTA

Peruslippu 15 €
Eläkeläinen/opiskelija/varusmies/työtön 10 €
Lapset alle 12-v. 5 €

Naulakkopalvelumaksu 2€

Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

KAHVIBUFFET VÄLIAJALLA
Makeaa ja suolaista cocktailtyylisesti, kahvia ja teetä
Hinta: ennakkoon 10€ / väliajalla 12€
Osta kahvibuffet ennakkoon lipunoston yhteydessä Kangasala-talosta tai hyvissä ajoin ennen konserttia GalleriaKioskista.

GalleriaKioski palvelee aina tuntia ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. (A-oikeudet)

Ryhmien on mahdollista ruokailla ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta. Varaukset: armas (at) galleriakeittio.fi ja 050 344 4814


Takaisin tapahtumiin