Tapahtumat

Lasten löytöretkiviikko taidemuseossa 4.-7.7.

Aika: ti 04.07.2017 klo 11:00
Paikka: Kimmo Pyykkö -taidemuseo
VAPAA PÄÄSY


Lasten löytöretkiviikko on lasten oma kesätapahtuma, jota vietetään museo- ja kulttuurikohteissa ympäri Kangasalaa.

Taidemuseon viikko-ohjelma 4.-7.7.

Robottipaja Anssi Kasitonnin kanssa ti 4.7. klo 10-14 - TÄYNNÄ

Kuvataiteilija Anssi Kasitonni rakastaa rakentelua ja taiteen tekemistä. Kasitonnin ohjaamassa robottipajassa tehdään oma robotti kierrätysmateriaaleista. Lapset viihtyvät takuuvarmasti!

Mahdollisuus lounastaa omakustanteisesti kirjaston kahvila Novelliassa tai voi ottaa omat eväät mukaan. Maksimi ryhmän koko 15 lasta. Ennakkoilmoittautuminen 23.6. mennessä Tiina Kuivalainen, 040 773 0196, tiina.kuivalainen(at)kangasala-talo.fi

Lasten veistosvartit ke-pe 5.-7.7. klo 13
Veistovarteilla tutustutaan Ilmassa itekkin – Kimmo Pyykkön ja Anssi Kasitonnin yhteisnäyttelyn veistoksiin. Opastuksen kesto 15 min. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lennokkipaja ke-pe klo 13.15 -15
Veistovartin jälkeen voi taitella oman paperilennokin. Kenen lennokki lentää pisimmälle? Non stop –työpajaan voi osallistua koko perhe, ei ennakkoilmoittautumista.

Lintubongarina taidemuseossa!
Kimmo Pyykkö –taidemuseoon on lentänyt lukuisia lintuja ja muita siivekkäitä. Kuinka monta lintua tai perhosta löydät museosta?

Ohjeet omatoimiseen lintubongausmatkaan saat taidemuseon lipunmyynnistä. Tehtävä sopii koko perheelle, ei ennakkoilmoittautumista. Omatoimisen tehtäväkassin toteutti keväällä 2017 TET-harjoittelija Verna Honkonen.

 


Takaisin tapahtumiin