Liput

Kangasala-salin tapahtumien lippuja voi ostaa Kangasala-talon lipunmyynnistä ja Lippu.fi:n myyntipisteistä ja verkkokaupausta.

Lipunmyynnin aukioloajat

Salin lipunmyynti on avoinna aina tuntia ennen tapahtuman alkua. Tuntia ennen tapahtuman alkua myydään lippuja ainoastaan saman illan tilaisuuteen.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on avoinna lipunmyynnin aukioloaikojen mukaisesti. Salin tapahtumapäivinä taidemuseo on avoinna tapahtuman alkamiseen saakka. Maanantaisin Kimmo Pyykkö -taidemuseo on suljettu.

K-Kinon elokuvien lipunmyynti on avoinna aina 30 min ennen näytöstä. K-Kinon ennakkolippuja saa Kangasala-talon lipunmyynnistä sekä osoitteesta k-kino.fi.

Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon lipunmyynti sijaitsee taidemuseon aulassa Kangasala-talon ensimmäisessä kerroksessa. Lipunmyyntiin kuljetaan Kangasala-talon pääoven kautta.

Kangasala-talon oma myyntipiste ei peri tapahtumalipuista palvelumaksuja.

Lippuja ei vaihdeta eikä niitä lunasteta takaisin.

Alennukseen (opiskelija-, eläkeläisalennukset, yms.) oikeuttava todistus on esitettävä pyydettäessä saavuttaessa. Nuorten henkilöiden tulee pyydettäessä esittää henkilöllisyystodistuksensa, jos tapahtumaan on ikäraja.

Salin tapahtumissa naulakkopalvelumaksu 2€. Kesäisin naulakko toimii itsepalveluna.

Kangasala-salin katsomokartta (pdf)

Lipun varaaminen

Voit varata Kangasala-talolta yksittäisiä lippuja tapahtumiin joko paikan päällä, sähköpostitse (info (a) kangasala-talo.fi) tai puhelimitse (040 773 0148). Varaus on voimassa kaksi viikkoa varauksentekopäivästä, jonka jälkeen varaus purkautuu. Mikäli tapahtumaan on alle kaksi viikkoa, varaus on voimassa tapahtumaa edeltävään päivään saakka.

Yli 10 hengen ryhmien liput varataan talon myyntipalvelusta: myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi, 050 300 1391. Useimmissa tapahtumissa on käytössä ryhmäalennus. Ryhmien varaukset on vahvistettava sitovasti kuukautta ennen tapahtumaa. Ryhmät laskutetaan ennen tapahtumaa ja liput toimitetaan postitse tai sähköpostitse.

Maksutavat

  • käteinen
  • pankkikortti
  • debit ja credit -kortit (Visa Electron, Maestro, Visa ja MasterCard)
  • kulttuurisetelit (Smartum kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +)
  • kulttuurikortit (Smartum Saldo, Edenred-kortti, Ticket Virike®-kortti)
  • online-maksu (Tyky-Online, ePassi)
  • mobiiliseteli (Eazybreak)

Huomioithan arvosetelillä tai arvoseteli-maksukortilla maksettaessa, että kulttuurietu on henkilökohtainen ja näin ollen voit ostaa lippuja vain itsellesi.

Asiakastiedot

Lipunoston yhteydessä asiakkaalta kysyttävät tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteystietojen avulla voimme tiedottaa asiakkaalle, jos tapahtuma esimerkiksi siirtyy tai peruuntuu.

Markkinointiluvan antaneille lähetetään ajankohtaista tapahtumatietoa sähköisesti noin 1–2 kertaa kuukaudessa.

Lippu.fi:n myyntikanavat

Lippu.fi:n myyntipisteet kautta maan

Lippu.fi:n myyntipisteet Tampereen seudulla: Sokos, Stockmann, Ideapark sekä K-Citymarketit Lielahti, Linnainmaa, Turtola, Nokia, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Kaikilta R-kioskeilta voi lunastaa puhelimitse tehtyjä lippuvarauksia sekä ostaa lippuja tapahtuman nimen tai Lippu.fi-sivuilta löytyvien tapahtumanumeroiden avulla.

Puhelinpalvelu

Lippu.fi:n puhelinpalvelu 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm, avoinna ma-la klo 9–21, su klo 10-18).

Verkkokauppa

Liput on mahdollista ostaa ja tulostaa Lippu.fi:n verkkokaupasta osoitteessa www.lippu.fi.

Lippu.fi perii palvelumaksun 1,50−4,50€/lippu. Toimitusmaksu määräytyy toimitustavan mukaan.

Lippu.fi:n palvelu- ja toimitusmaksut

Kangasala-talon tapahtumat Lippu.fi:n verkkokaupassa