Tapahtumat

Merja Tanhuan muotokuvapaja 7-13 -vuotiaille

Aika: ma 16.10.2017 klo 10:00 ‐ 13:00
Paikka: Kimmo Pyykkö -taidemuseo
VAPAA PÄÄSY

Tamperelaisen valokuvaaja Merja Tanhua muotokuvapajassa lapset ja nuoret tutustuvat muotokuvausperinteeseen, laittavat oman persoonallisuutensa peliin  ja saavat oman muotokuvan muistoksi. Maksuton työpaja järjestetään ma 16.10. klo 10-13.

Merja Tanhuan työpajoissa syntyneet lasten muotokuvat olivat esillä Kangasala-talon galleriassa keväällä 2017 Muotokuvia  -näyttelyssä. Nyt myös kangasalalaiset lapset ja nuoret pääsevät Merjan kuvattavaksi.

Työpajassa muotokuviin etsitään vaikutteita ja ideoita vuosisatojen takaa renessanssiajan muotokuvista. Lasten oma persoonallisuus korostuu työpajatyöskentelyssä, kun he saavat itse vaikuttaa lopputulokseen: He valitsevat vaatteet ja rekvisiitan, minkä jälkeen he asettautuivat Tanhuan kuvattavaksi.

Työpajasta jää lapsille muistoksi työpajassa syntynyt muotokuva, joka lähetetään pyynnöstä huoltajan sähköpostiin, ja myös hiukan oman kokemuksen kautta syventynyttä taidehistorian tuntemusta. Lisämaksusta vanhemmat voivat tilata muotokuvavalokuvan sopimalla yksityiskohdista taiteilijan kanssa.

Työpajankulku klo 10-13
- Tutustutaan yhdessä muotokuvausperinteeseen
- Valitaan omat kuvausvaatteet
- Yksilöllinen kuvaushetki
- Yhteenveto

Ota omat eväät mukaan! Omakustanteinen lounas on mahdollista nauttia kahvila Novelliassa. Taidemuseo tarjoaa työpajan aikana mehua ja keksiä.

Tilaisuus on maksuton. Työpajaan mahtuu 15 lasta ja nuorta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen
Tiina Kuivalainen
tiina.kuivalainen(at)kangasala-talo.fi, 040 773 0196

Merja Tanhuan kotisivut


Takaisin tapahtumiin