Tapahtumat

Niin kauas kuin omat siivet kantaa

Aika: ke 18.10.2017 klo 18:00
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 15€, Lippu.fi alk. 17,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Niin kauas kuin omat siivet kantaa on Kati Outisen pysäyttävä monologi muistista ja minuudesta. Näytelmän päähenkilö Alli on työikäinen ihminen, jolla on diagnosoitu muistisairaus. Hän yrittää pärjätä uudessa elämäntilanteessa, jossa muistamattomuuden hetket ja tuttu, arkinen elämä vaihtelevat. Uusi elämä on sarja hauskoja, absurdeja ja liikuttavia tilanteita, joissa Alli luovii parhaan kykynsä mukaan. Kati Outisen yhden naisen näytelmässä dokumentaariset kertomukset kohtaavat taidokkaan ja voimaannuttavan teatterillisen muodon. Monologista rakentuu herkkä muotokuva ihmisestä, joka kykenee luottamaan elämään rajun muutoksen keskellä. Itsensä kadottamista ei tarvitse enää pelätä.
 
Muun muassa parhaan naisnäyttelijän palkinnon Cannesin elokuvajuhlilla voittanut Outinen rakentaa esityksessä sillan järjen ja sydämen välille.
 
Esityksen kesto on n. 40 minuuttia. Esityksen jälkeen keskustelua esityksestä ja muistisairaan kohtaamisesta. Keskusteluun johdattelevat Kati Outinen ja Pirkanmaan Muistiyhdistyksen toiminnanjohtaja Teija Siipola.
 
Esityksessä ei ole väliaikaa.

LIPUT KANGASALA-TALOLTA
Peruslippu 15€

Ryhmäliput 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi

Naulakkopalvelumaksu 2€


Takaisin tapahtumiin