Tapahtumat

Nokia Big Band: The Return of The Golden Trumpet

Aika: su 01.10.2017 klo 16:00
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 30/25/20€, Lippu.fi alk. 33,50/27,50/22,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Konsertissa kuullaan viihteellisen trumpettimusiikin helmiä sovitettuna täysikokoiselle big band -orkesterille. Trumpetistina kuullaan Tero Lindbergiä ja laulusolistina Ninni Martikaista.

Tero Lindberg on yksi Suomen johtavista trumpetisteista. Hän on soittanut lukuisilla maamme eturivin artistien levyillä ja kiertueilla sekä useissa TV-ohjelmissa.
Tämän lisäksi hän luennoi, kouluttaa soittajia ympäri Suomen ja toimii trumpetinsoiton opettajana Turun seudun musiikkiopistoissa.

Instrumentaalimusiikki oli 1950-80 -luvuilla hyvin suosittua ja maailmalla esimerkiksi Herb Albert sekä Suomessa Ossi Runne ja suomalaistunut Jörgen Petersen tekivät hienot elämäntyöt viihteellisen trumpettimusiikin parissa.  Nykypäivänä tämä aikoinaan hyvin suosittu musiikkityyli on käytännössä lähes kokonaan kadonnut. Konsertin tarkoituksena on herättää henkiin tämä unohdettu musiikkityyli ja upeat kappaleet.

Ninni Martikainen on Tampereelta kotoisin oleva laulaja, pianisti, sovittaja, säveltäjä, musikaaliartisti ja musiikkipedagogi. Hänen laaja työkenttänsä ulottuu esiintymisestä opettamiseen, taidemusiikista populaariviihteeseen, näyttelemisestä tanssimiseen.

Martikainen on työskennellyt useissa Tampereen Työväen Teatterin kokoonpanoissa esimerkiksi Suruttomat, Patukkaooppera ja Vuonna 85. Hän on esiintynyt myös Musiikkiteatteri Palatsissa lukuisissa produktioissa, kuten esimerkiksi naispääroolissa ”Ihan Tuuliajolla” -musikaalissa.

Nokia Big Band on vuonna 1989 perustettu orkesteri, joka on keskittynyt perinteisen big band -musiikin esittämiseen mutta taitaa myös muut tyylisuunnat. NBB:n solisteina ovat esiintyneet lukuisat maamme eturivin solistit. Nokia Big Band toimii aktiivisesti ja järjestää omia konsertteja sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Tapahtuman järjestää Nokia Big Band r.y.

LIPUT KANGASALA-TALOLTA
Peruslippu 30€
Eläkeläinen 25€
Opiskelija/varusmies/työtön/alle 18-v 20€

Ryhmäliput 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi

Naulakkopalvelumaksu 2€

Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

KAHVIBUFFET VÄLIAJALLA
Makeaa ja suolaista cocktailtyylisesti, kahvia ja teetä
Hinta: ennakkoon 10€ / väliajalla 12€
Osta kahvibuffet ennakkoon lipunoston yhteydessä Kangasala-talosta tai hyvissä ajoin ennen konserttia GalleriaKioskista.

GalleriaKioski palvelee aina tuntia ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. (A-oikeudet)

Ryhmien on mahdollista ruokailla ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta. Varaukset: armas (at) galleriakeittio.fi ja 050 344 4814


Takaisin tapahtumiin