Pikkujoulut 2017

Vietä unohtumattomat pikkujoulut Kangasala-talossa! 

Pikkujoulut Kangasala-talossa muistetaan vielä vuoden päästäkin. Tarjolla on viihdyttäviä vaihtoehtoja työpaikan ja yhdistyksen pikkujouluihin tai vaikkapa kaveriporukan yhteiselle hetkelle!

Ota yhteyttä, niin varataan Teille vuoden hauskin ilta!
p. 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi

Maittavat pikkujoulutarjoilut lähiruoasta loihtii Armas Galleria&Keittiö. Ruokailut katetaan kaikille yli 10 hengen ryhmille. Osaan tapahtumista on mahdollista ostaa myös yksittäisiä show & dinner -lippuja. Ravintolassa on A-oikeudet.

Suosittelemme:

Arimo Stand Up Club: Pikkujoulu Stand Up Show pe 1.12. klo 19

Pikkujoulutunnelma on katossa, kun maamme eturivin koomikot kutkuttavat nauruhermoja suositulla stand up -klubilla. Lavalla nähdään hulvattomat Tommi Mujunen ja Heikki Vilja. Hulvattomaan pikkujouluiltaan tarjolla myös Armas Galleria&Keittiön maukas dinner. (K16)

Lue lisää

Grand Burlesque 2017 la 2.12. klo 19

Vuonna 2016 loppuunmyyty ja kehuttu Grand Burlesque on saanut nyt isosiskonsa esiintymään. Luvassa drag showta, musiikkia, stripteasea, queerglitteriä, naurua, ulvontaa, tarinoita ja tasseleita. Ennen esitystä klo 17.30 tarjoillaan Armas Galleria&Keittiön maukas dinner.

Lue lisää

Boheemi Rapsodia la 16.12. klo 19

Pikkujoulut ilman joululauluja - musikaali täynnrock- ja bilemusiikin helmiä! Hauska, hyvänmielen tarina yhden perheen erilaisesta joulusta. Millainen juhla lopulta syntyy, kun perheen tyttäret tuovat uudet poikaystävänsä ensi kertaa kotiin?

Lavalla laulajat Iina ja Roosa Hietanen, Ilari Hämäläinen ja Jarkko Kujanpää. Puherooleissa koko kansan suursuosikit Mari Turunen ja Heikki Hela.Säestyksestä vastaa Boheemi Bändi.

Lue lisää

Haluatko varata koko talon omaan käytöösi?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ikimuistoinen ilta! Myyntipalvelu p. 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi