Tapahtumat

Talvisodan päättymiselle – Kannaksen pojat & Esko Roine

Aika: ti 13.03.2018 klo 18:30
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 25€, Lippu.fi alk. 27,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Rakastettu näyttelijä Esko Roine johdattaa yleisön nostalgiselle matkalle muistojen täyttämässä konsertissa Kannaksen poikien laulujen ja musiikin kuljettamana.

Kirje sieltä jostakin, Lili Marleen, Elämää juoksuhaudoissa ovat sota-ajan tunnettuja sävelmiä.

Muistoja Karjalasta tuovat Laps olen Karjalan, Muistatko Monrepos’n ja Karjalan kunnailla, sekä monet muut tutut klassikkolaulut.

Kannaksen pojat

Juha Repo – laulu/puhaltimet
Tuiki Latvala – laulu/viulu
Marian Petrescu – piano

Tuiki Latvala (s.1991) viulistiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistunut, kokkolalainen muusikko. Tällä hetkellä hän opiskelee laulua Tampereen konservatoriossa ja laulaa Kamarikuoro Näsissä sekä Tampere Cappellassa. Latvala on ollut mukana kahdella Tenso Europe - Choir kiertueella

Juha Repo (s. 1952) on Kannaksen pojat -ryhmän perustaja. Hän aloitti soitinopinnot 8-vuotiaana trumpetilla ja jatkoi käyrätorvella. Sibelius-Akatemiassa 1972–74 hän opiskeli käyrätorvea Hoger Fransmanin oppilaana Esa-Pekka Salosen kanssa. 16-vuotiaana Repo sai osa-aikaisen työpaikan Porin sinfoniaorkesterissa ja sittemmin hän on soittanut käyrätorvea työkseen Jyväskylän, Vaasan ja Tampereen kaupunginorkestereissa. Juha Repo tunnetaan myös laulajana ja hän on opiskellut laulua Tampereen konservatoriossa 1980-luvulla.

Marian Petrescu (s. 1970) on romanialainen Grammy -palkittu pianisti. Neljävuotiaana pianonsoiton aloittanut Petrescu on opiskellut klassista ja jazz-musiikkia Ruotsissa sekä Sibelius-Akatemian jazzlinjalla. Petrescu on voittanut monia palkintoja uransa aikana, muun muassa 2. sijan Martial Sola -pianokilpailussa Ranskassa 1989 ja 1. sijan Bukarestin jazz-festvaaleilla 1992. Petrescu on esiintynyt lukuisissa tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla. Vuonna 2010 Petrescu soitti pianosolistina Resonance Big Bandin levyllä ”Tribute to Oscar Peterson”. Levyn kappale ”West Side Story” palkittiin parhaana instrumentaalisovituksena Grammy-palkinnolla.

 

LIPUT KANGASALA-TALOLTA
Peruslippu 25 €
Ryhmälippu, yli 10 henkeä 23 €

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Yli 10 hengen ryhmävaraukset: myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi, p. 0400 304 530

Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

Tilausravintola Armas Galleria&Keittiö palvelee Kangasala-talossa

Kahvibuffet väliajalle ennakkoon 10 € / väliajalla ostettuna 12 €
Sisältää makeaa ja suolaista cocktailtyylisesti, kahvia ja teetä

GalleriaKioski palvelee aina tuntia ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. (A-oikeudet)
Ryhmille lähiruokatarjoilut on mahdollista ruokailla ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta.

Varaukset
armas (at) galleriakeittio.fi
050 344 4814


Takaisin tapahtumiin