Tapahtumat

Tutustuminen suunnittelijan työhön, Merja Palinin työpaja nuorille

Aika: ma 14.08.2017 ‐ to 31.08.2017
Paikka: Galleria
44 €

Merja Palin on Kangasalan Liuksialassa asuva taideteollinen suunnittelija. Hänen suomalaisesta luonnosta inspiraation saaneita kuvioitaan voi nähdä lukuisten suomalaisten yritysten kankaissa, pellavatuotteissa, lautasliinoissa, matoissa, vihkoissa, lahjapapereissa ja repuissa. 25 vuotta sitten Merja Palin teki ensimmäisen kuosinsa Finlaysonille opinnäytetyönä ja siitä alkoi pitkä ura suunnittelijana. Palin on tehnyt yhteistyötä mm. Marja Kurjen, Finlaysonin, Lapuan Karkureiden, Eurokankaan ja Havin kanssa. Palinin juhlanäyttely Suunnittelijan silmin on esillä Kangasala-talon galleriassa 3.9.

Merja Palin kertoo ryhmille työskentelystään sekä luonnosta inspiraation lähteenä. Työpaja lopussa tehdään oma kuvio, jotka rytmitetään paperille.

Työpajan kesto on 1,5 h ja maksimi ryhmän koko on 25 oppilasta. Työpaja suunnattu yläkoululaisille ja lukiolaisille. Työpaja tulee varata ennakkoon ja sen voi toteuttaa ajalla 14.-31.8.2017.

Kurssin hinta on 44 €/ ryhmä sisältäen ohjauksen ja työpajatarvikkeet sekä pääsymaksun taidemuseoon. Laskutustiedot pyydetään varauksen yhteydessä. Laskuttaja Palin Desing.

Varaukset ja lisätietoa
Tiina Kuivalainen p. 040 773 0196, tiina.kuivalainen(at)kangasala-talo.fi


Takaisin tapahtumiin