Tapahtumat

Klassinen konserttisarja: Viulistiveljekset Kuusisto

Aika: la 14.11.2015 klo 17:00
Paikka: Konserttisali
LOPPUUNMYYTY

Jaakko Kuusisto, viulu
Pekka Kuusisto, viulu

Konsertissa kuullaan Bartókin duoja kahdelle viululle, Prokofievin sonaatti kahdelle viululle op. 56 sekä Bachia, ja muutama pieni yllätys.

Pekka Kuusisto tunnetaan omaperäisestä ja kokeilevasta soittotyylistään sekä eri musiikinlajeja sekoittavana viulistina. Jaakko Kuusisto on soittanut viulistina lähes kaikkien suomalaisten orkesterien solistina ja vieraillut lukuisten kotimaisten sekä ulkomaisten orkesterien kapellimestarina. Viulistiveljekset ovat esiintyneet yhdessä lapsesta saakka.

Jaakko Kuusisto on kapellimestari ja säveltäjä, joka tunnetaan myös Oulun Musiikkijuhlien taiteellisena johtajana. Hän on yksi ahkerimmin levyttäneitä suomalaisia instrumentalisteja, jonka taltiointien joukosta löytyy paljon keskeistä suomalaista ohjelmistoa. Jaakko Kuusisto on toiminut pitkässä ja tiiviissä yhteistyössä muun muassa Sinfonia Lahden kanssa. Kapellimestari Jaakko Kuusiston ohjelmisto yltää laajalle barokista aina aikamme musiikkiin, genrestä riippumatta.

Pekka Kuusiston taiteellisen työskentelyn keskiössä on kamarimusiikillinen yhtyesoitto kamariorkestereiden kanssa ilman varsinaista kapellimestaria. Tällaista solistin ja orkesterinjohtajan tehtävät yhdistävää työtä hän tekee säännöllisesti muun muassa Australian kamariorkesterin, Lontoon kamariorkesterin, Skotlannin kamariorkesterin, Irlannin kamariorkesterin ja Britten Sinfonian sekä Tapiola Sinfoniettan kanssa. Pekka Kuusisto työskentelee tiiviisti yhteistyössä myös nykysäveltäjien kanssa ja eri taiteenaloja yhdistelevissä projekteissa. Pekka Kuusisto on Meidän Festivaalin taiteellinen johtaja.

Ryhmälippu Kangasala-talolta 22,50€. Yli 10 hengen ryhmät voivat tehdä varauksia ti 5.5. alkaen: info (a) kangasala-talo.fi, 050 300 1391 tai 040 773 0148

Konsertti sisältää väliajan. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

KONSERTTI ON LOPPUUNVARATTU.

KAHVIBUFFET
Makeaa ja suolaista sekä kahvia/teetä
Hinta: ennakkoon 9€ / väliajalla 10€
Osta ennakkoon lipunoston yhteydessä Kangasala-talosta, hyvissä ajoin ennen esitystä GalleriaKioskista tai myynti@heikkiahopelto.fi


Takaisin tapahtumiin