Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Kangasala on lähellä

Kangasala-talo sijaitsee Kangasalan keskustassa, kylkikyljessä pääkirjaston kanssa, Keskusaukion tuntumassa osoitteessa Kuohunharjuntie 6.

Autolla

Tampereelta Kangasalle ajaa alle 20 minuutissa. Kangasalan keskusta sijaitsee 18 kilometrin päässä Tampereen keskustasta Lahden suuntaan.

Ajoaika Hämeenlinnasta Kangasalle on 50 minuuttia ja Lahdesta Kangasalle yksi tunti ja 20 minuuttia. Helsingistä, Jyväskylästä tai Turusta Kangasalle ajaa noin kahdessa tunnissa.

Pysäköinti

Kangasala-talolla ei ole käytössään omaa parkkipaikkaa, vaan pyydämme vieraita käyttämään Kangasalan keskustan pysäköintipaikkoja. Kaikilta keskustan pysäköintipaikoilta on lyhyt kävelymatka talolle.

Ole tarkkana! Suuri osa pysäköintipaikoista vaatii parkkikiekon.

Kangasalan keskustassa on käynnissä useita rakennushankkeita, ja tämä vaikuttaa keskustan parkkialueisiin. Päivitämme parkkikarttaa säännöllisesti, mutta kehotamme katsomaan liikennemerkit tarkasti.

Katso tästä pysäköintikartta (pdf) →

Bussilla

Kangasalle on hyvät bussiyhteydet Tampereelta. Linja 40 kulkee suoraan Tampereen Koskipuistosta ja rautatieasemalta Kangasalan keskustaan aikaisesta aamusta myöhäisiltaan.

Bussiaikataulu linja 40 (Tampere – Kangasala – Tampere)

Matkahuollon sivuilta löytyvät pitkän matkan bussiyhteydet

Taksilla

Tilaa taksi 0100 4131
Suorataksitilaus matkapuhelimesta 0100 858 55

Lähin taksiasema sijaitsee Kangasalan torin kupeessa, Keskusaukion ja Myllystenpohjantien risteyksessä.

Pyörällä

Reippailijoille sopii pyöräretki Kangasalle – Tampereelta matkaa kertyy 18 km suuntaansa.

Lentäen

Tampere-Pirkkalan lentokenttä sijaitsee 35 km päässä Kangasalta.