50-vuotiaan PMO:n juhlakonsertti Kangasala-talossa

Keskiviikkona 7.10.2020 Kangsala-salissa juhlitaan 50 vuotta täyttävää Pirkanmaan musiikkiopistoa. Konsertti PMO50 – Opettajat yhdessä esittelee monipuolisesti PMO:n osaamista. Oppilaiden lisäksi kuullaan tällä kertaa myös opettajista koottua orkesteria.
PMO50 - Opettajat yhdessä

Konsertissa esiintyvät Pirkanmaan musiikkiopiston 50v. juhlavuoden kunniaksi koottu sinfoniaorkesteri PMOpen Sinfonia sekä oppilasorkesteri Sinfoniajouset. Konsertti on osa PMO50 YHDESSÄ -konserttisarjaa.

Opiston opettajien, alumnien ja edistyneimpien oppilaiden lisäksi orkesterissa on soittajia myös PMO:n yhteistyökumppaneilta, Tampereen Ammattikorkeakoulusta (TAMK) ja Tampereen akateemisesta sinfoniaorkesteriyhdistyksestä (TASO).

Ohjelmassa:

PMOpen Sinfonia
Edvard Elgar: Serenade for String Orchestra in e
Petri Nieminen: Shardy Music for Orchestra (18000 days)
Jean Sibelius: Sinfonia nro 3

Pirkanmaan Sinfoniajouset
Samuel Ahonen: Kontrasteja
Solistit: Samuel Ahonen klarinetti ja Sauli Aaltonen, piano

Tuua Pietilä: Storm
Solistit: Ida Nurminen, viulu ja Matilda Hyvönen, alttoviulu

Orkestereita johtavat Tiina Kaukinen ja Anna-Leena Lumme. Esityksessä on väliaika.

Ennakkoon ostettujen lippujen paikkanumerointi ei päde, sillä koronarajoitusten vuoksi katsojamäärä on rajoitettu 110 henkilöön ja henkilökunta ohjaa yleisön saliin turvavälit huomioiden.

Koronaturva helpottaa lippujen ostamista ennakkoon

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

PMO50 – Opettajat yhdessä!
Ke 7.10. klo 18.30. Liput alk. 10/5 €
Tuotanto: Kangasala-talo ja Pirkanmaan musiikkiopisto

Kuvia tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391, irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste