A. Aalto Kangasala-talossa perjantaina 13. päivä

A. Aallon Rytmiorkesterilla on erityinen suhde Kangasalaan ja kangasalalaisilla bändiin. Aallot olivat mukana muun muassa kaikilla takavuosien Harjufestareilla. Sen vuoksi ei ollut kovin suuri yllätys, että lippukauppa käynnistyi vauhdikkaasti siitä huolimatta, että Kangasala-talossa konserttipäivä on perjantai 13. maaliskuuta.
A.Aallon Rytmiorkesteri esiintyy Kangasala-talossa maaliskuussa 2020.

Vaikka A. Aalto onkin kotoisin Ylöjärveltä, ulottuvat bändin juuret myös Kangasalle. Yhtyeessä soolokitaraa soittava Mika Maijala odottaa kovasti paluuta soittamaan tutuille tantereille.

”Paljon on keikkailtu Kangasalan suunnassa varsinkin alkuaikoina ja onhan energinen rumpalimme Mikko Kaski lähtöisin Ruutanasta, josta hän onkin saanut lempinimen ’Ruutanan sammuttaja’. Tuleva konsertti on Aallon ensimmäinen kerta Kangasala-talossa. Odotamme innolla!”, sanoo Mika Maijala.

Alusta asti omiin sävellyksiinsä ja sanoituksiinsa luottanut yhtye on saanut aikojen saatossa ripustaa seinälleen niin kultaa kuin platinaakin. Yhtye on vireessä ja valmiina ottamaan vastaan vuonna 2020 mittariin pyörähtävän 30-vuotisjuhlavuoden.

Kangasala-talon konserttiin on vielä lippuja saatavilla, joskin sali täyttyy hyvää vauhtia.

A. Aallon Rytmiorkesteri
Legendaarinen iskelmämusiikkiyhtye 30 v
Pe 13.3.2020 klo 19
Liput alk. 22/20/18 €

Kuva tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste