Äänet palautuivat K-Kinoon

Kangasala-salin esitystekniikka vikaantui lauantaina iltapäivällä. Viikonlopun ohjelmistovika saatiin korjattua eilen maanantaina ja äänet palautuivat K-Kinoon. Seuraava esitys on jo torstaina, jolloin kankaalle saadaan hurjia katsojalukuja kautta Suomen tahkoava Joker. Viikonloppuna peruuntuneiden tilalle on tulossa korvaavia näytöksiä.
Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä -elokuva Kangasala-talon K-Kinossa joulukuussa 2019.

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä

K-Kino joutui perumaan viikonloppuna kolme elokuvanäytöstä Kangasala-talossa teknisten ongelmien vuoksi. Peruuntuneiden esitysten tilalle järjestetään korvaavat näytökset. Täydellinen joulu esitetään la 14.12. klo 20.00 ja Tarhapäivä to 19.12. klo 18.30.

Viikonlopun esitysten käyttämättä jääneet ennakkoliput lunastetaan takaisin Kangasala-talon lipunmyynnissä tai elokuvien ovimyynnissä. Aikaa lippujen takaisinlunastukseen on vuoden loppuun asti.

K-Kinossa paljon elokuvia joulukuussa

Joulukuussa K-Kinon elokuvatarjonta on monipuolista ja ohjelmistossa on useita ensi-iltaelokuvia. Etenkin välipäivinä elokuvia on tarjolla kaikenikäisille. Mukana ovat Agatha Christien hengessä hitiksi nouseva, Daniel Craigin tähdittämä Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä, ja lapsiperheiden rakastaman Frozen-elokuvan jatko-osa Frozen 2, joka saa ensi-iltansa joulupäivänä.

K-Kinon ohjelmistossa nähdään joulukuussa seuraavat elokuvat:

Joker, ensi-ilta to 5.12.

Jumanji: The Next Level: ensi-ilta la 7.12.

Last Christmas, ensi-ilta la 7.12.

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä, ensi-ilta su 8.12.

System Crasher, ensi-ilta ke 11.12.

Star Wars: The Rise of Skywalker, ensi-ilta la 21.12.

Frozen 2, ensi-ilta ke 25.12.

Nuoren naisen muotokuva, ensi-ilta pe 27.12.

Olet aina sydämessäni, ensi-ilta la 28.12

 

Tšaikovskin musiikkiin pohjautuva klassikko Pähkinänsärkijä Wienin Staatsballettin esityksenä K-Kinon valkokankaalla Kangasala-talossa tammikuussa 2020.

Wiener Staatsballett: Pähkinänsärkijä, kuva: Michael Poehn

Tammitorstait valkokankaalla

Tammikuussa Kangasala-talossa kokeillaan jotakin uutta Tammitorstait valkokankaalla -sarjan muodossa. K-Kino esittää torstai-iltaisin balettia, Shakespearea ja impressionismin mestarin taidetta. Esityksissä on väliaika ja elokuvat on tekstitetty suomeksi.

Sarjan aloittaa klassikkobaletti Pähkinänsärkijä. Pjotr Tsaikovskin musiikkiin pohjautuva baletti nähdään 9.1. elokuvaversiona Wiener Staatsballetin esityksestä.

Talvinen tarina 16.1. on teatterifilmatisointi William Shakespearen näytelmästä The Winter´s Tale lontoolaisen Kenneth Branagh Theatre Companyn esityksenä. Yhdessä päärooleista näyttelee Dame Judi Dench.

Monet´n lumpeet 23.1. esittelee impressionismin mestarin Claude Monet´n maalauksia taidemuseoissa eri puolilla maailmaa. Taidetarina alkaa Monet´n puutarhasta Givernyssä.

K-Kino verkossa ›

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste