Andy McCoy keikalla Kangasala-talossa yhdessä Sofia Zidan kanssa

Korona-ajan hyviin puoliin voi kai lukea sen, että pääasiassa ulkomailla esiintyviä artisteja saadaan nyt myös Kangasalle. Lauantaina 11.9. kello 18 Kangasala-taloon saapuu elävä rocklegenda Andy McCoy akustiselle keikalle yhdessä laulaja Sofia Zidan kanssa.
Andy McCoy akustisella trio-keikalla Kangasala-talossa 5.3.2021.

Andy McCoy, kuva: Barry Kling

Legendaarinen Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoy ei esittelyjä kaipaa. Andyn kitarataituruus ja jäljittelemätön tyyli ovat kaikille tuttuja. Iltaan Andyn kanssa sisältyy myös aina mahdollisuus yllätyksiin.

Omat kappaleensa säveltävä ja sanoittava laulaja Sofia Zida on julkaissut kaksi albumia ja useita singlejä. Puolittain meksikolaistaustainen muusikko on kotoisin Vaasasta. Sofia on menestynyt monissa laulukilpailuissa.

Andy ja Sofia tekevät yhdessä sekä musiikkia että kuvataidetta. He ovat pitäneet myös yhteisnäyttelyitä.

Konserttiin myydään enintään 110 lippua lähes 300-paikkaiseen Kangasala-saliin, jotta turvavälit toteutuvat. Konsertissa käytetään maskeja, ja Kangasala-talo huolehtii tilaisuuden terveysturvallisuudesta.

Konsertissa ei ole väliaikaa. Kulttuuriravintola Jalmari palvelee Kangasala-talossa sekä ennen konserttia että sen jälkeen.

Andy McCoy feat. Sofia Zida
La 11.9. klo 18, liput alk. 31,50/29 €

Konsertti Kangasala-talon verkkosivuilla ›

Kuva Kangasala-talon sivuilta mediapankista ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste