Anitta Ahosen räväkkää komiikkaa Kangasala-talossa

Ylipainovoimaa! on stand up -koomikkojen eturiviin kuuluvan Anitta Ahosen ensimmäinen sooloesitys, jonka hän tuo Kangasala-taloon 6.11.2020. Räväkkä huumori saa marraskuisen arjen hetkeksi unohtumaan.
Suomen rääväsuisin koomikko Anitta

Anitta ”Iso A” Ahonen on suomalaisen stand upin rääväsuinen rokkitähti. Hänen ensimmäinen sooloesityksensä Ylipainovoimaa! on hervottoman hauska ja häpeämättömän ronski. Ahonen tekee komiikkaa myös henkilökohtaisista ja vaikeistakin asioista, kuten muutama vuosi sitten sairastamastaan syövästä. Takana on jo reilusti yli kaksi tuhatta keikkaa.

– Tämä on elämäni ensimmäinen esiintyminen soolona Kangasala-talossa. On mukavaa päästä Tampereen ulkopuolelle lähikuntaan. Toivottavasti ihmiset uskaltavat tulla, Ahonen sanoo.

– Tänä aikana ihmiset kaipaavat elävää esitystä. Livenä on kivempaa! Yhdessä pystymme luomaan turvallisen esityksen ja fiilistä molemmin puolin yleisön kanssa, Ahonen jatkaa.

Kangasala-salissa istutaan numeroimattomilla paikoilla väljästi ja turvavälit huomioiden, suosituksemme mukaan myös maski kasvoilla. Vierailun turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Ohjeistusta saapumisesta Kangasala-salin tilaisuuksiin löydät täältä ›

Kangasala-talon koronaturva tekee lippujen ostamisesta ennakkoon myös taloudellisesti turvallista. Käytössämme on joustavat lipunmyyntiehdot vuoden loppuun asti. Lue lisää täältä.

Anitta Ahonen: Ylipainovoimaa!
Pe 6.11.2020 klo 19. Liput alk. 34/32 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste