Anneli Saaristo, Mari Rantasila ja Saksofonikvartetti Aava konsertoivat Kangasala-talossa

Maaliskuun lopun konserttitarjonnasta Kangasala-salissa vastaavat kaksi valovoimaista naista, Anneli Saaristo ja Mari Rantasila, sekä Näyttelykuvia-konsertissa energinen saksofonikvartetti Aava, jossa soittaa myös itsenäisyyspäiväjuhlissa Kaartin Comboa johtanut Eero Saunamäki.
Saksofonikvartetti Aava: Näyttelykuvia

Saksofonikvartetti Aava, kuva: Markus Kaarto

Upea ja sielukas laulaja Anneli Saaristo konsertoi Kangasalla torstaina 24.3.2022. Elämäni lauluja – ilta Anneli Saariston seurassa -konsertissa Saaristo tulkitse karismaattiseen tyyliinsä yleisön rakastamia tuttuja, mutta myös konserteissa harvemmin esitettyjä kappaleitaan. Tampereella nykyisin asuva Saaristo tunnetaan erityisesti vaativien laulelmien tulkitsijana. Anneli Saaristo edusti Suomea vuonna 1989 Eurovision laulukilpailuissa kappaleella La Dolce Vita.

Laulaja ja näyttelijä Mari Rantasila esiintyy perjantaina 25.3.2022 yhdessä muusikko Suvi Isotalon kanssa duona. Tunteita ja ajatuksia herättävä ilta sisältää Rantasilan kappaleita vuosien varrelta ja hänen viimeisimmältä, vuonna 2020 julkaistulta albumiltaan.

Saksofonikvartetti Aava esittää konsertissaan Näyttelykuvia perjantaina 27.3.2022 György Ligetin, Claude Debussyn ja Modest Mussorgskyn musiikkia. Konsertti on Pirkanmaan Saksofonifestivaalin avajaiskonsertti.

Saksofonikvartetti Aava on vuonna 2013 perustettu, suomalaisista saksofonitaitureista koostuva energinen ja monipuolinen saksofonikvartetti. Kvartetin jäsenet (Joonatan Rautiola, Samu Metsänen, Kalle Oittinen ja Eero Saunamäki) ovat soittimiensa huippuosaajia, jotka työskentelevät näkyvillä paikoilla suomalaisessa saksofonielämässä. He työskentelevät vakituisesti mm. Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa, Tampereen Musiikkiakatemiassa ja Kaartin soittokunnassa sekä esiintyvät aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste