Argentiinalaisen laulajalegendan Mercedes Sosan musiikki soi Kangasala-talolla

Perjantaina 14.6. Kangasala-talolla on mahdollisuus nauttia hieman harvinaisemmasta musiikkielämyksestä. Suomalainen Tango del norte -yhtye ja argentiinalainen laulajatähti Romina Bianco ovat koonneet konsertin verran Argentiinan tunnetuimman muusikon, Mercedes Sosan, upeita lauluja.. Konsertti järjestetään Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

”Sosa oli todella rakastettu artisti koko elämänsä ajan. Hänen kuollessaan vuonna 2009 Argentiinan presidentti julisti maahan kolmen päivän mittaisen suruajan, mikä kertoo Sosan nauttimasta suuresta arvostuksesta”, bandoneonisti Sami Pirttilahti taustoittaa.

Tango del norten kaksikko Sami Pirttilahti ja pianisti Ville Westergård on totuttu vuosien saatossa näkemään ja kuulemaan tangon taiturimaisina tulkkeina. Tällä kertaa tango tekee kuitenkin tilaa muille eteläamerikkalaisille rytmeille. Luvassa on meneviä ja tarttuvia ralleja sekä pakahduttavan tunteikkaita tarinoita elämästä.

”Romina on upealla äänellään ja vahvalla lavakarismallaan juuri oikea henkilö tavoittamaan Sosan laulujen tunnelmat. Samalla tämä kokonaisuus on hieno haaste tällaiselle luonnostaan ei niin tulisieluiselle suomalaiselle muusikolle”, Ville hymyilee.

Romina Bianco & Tango del norte

Pe 14.6.2019 klo 19 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa
Liput Kangasala-talolta 18/16/9 €
Lippu.fi alk. 20,50/18,50/10,50 € + toimitusmaksu
Romina Bianco & Tango Del Norte konsertoivat Kangasala-talossa.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste