Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen Kangasala-talossa 15.2.

Lauantaina 15.2. Kangasala-salin täyttävät tango ja nostalgia. Vie meidät rakkauteen – tangoa ja tunnelmaa jo 30 vuotta -konsertti juhlistaa Arja Korisevan ja Hannu Lehtosen pitkää yhteistyötä. Konsertti myytäneen loppuun, sillä kolmisen viikkoa ennen konserttia lippuja on jäljellä enää parikymmentä kappaletta.
Vie meidät rakkauteen – tangoa ja tunnelmaa jo 30 vuotta -konsertti Kangasala-talossa helmikuussa 2020.

Koko kansan rakastama tangokuningatar Arja Koriseva ja konserttilavojen suosikkibaritoni, saksofonisti Hannu Lehtonen nousevat lavalle nostalgisissa tunnelmissa.

Tangon- ja iskelmäntäyteisessä konsertissa muistellaan Arja Korisevan 30-vuotista uraa tangokuningattarena ja laulusolistien yhteistyön ensimmäistä 25 vuotta.

Konsertin ohjelmisto tarjoilee kattauksen suomalaisten tango- ja iskelmäsuosikkeja kuten Kesäillan valssi, Vie meidät rakkauteen, Tähdet kertovat, Tähdet meren yllä, Täysikuu, Romanssi, Myrskyluodon Maija, Enkelin silmin, Tahdon, Erottamattomat ja Jotain jää.

Pianon takana taituroi Minna Lintukangas ja harmonikkaa soittaa Jarno Kuusisto.

Vie meidät rakkauteen – tangoa ja tunnelmaa jo 30 vuotta
La 15.2. klo 18
Liput alk. 28/25 €, ryhmät 24 €

Kuva tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste