Aron muuttaa Kangasala-talon Havaijiksi Elviksen sävelin

Pieni ilmastoystävällinen pako lokakuun harmaudesta Havaijin lämpöön on mahdollista Kangasala-talossa perjantaina 29.10.2021 kello 19. Aron & Cool Companyn Elviksen musiikkia sisältävä konsertti Blue Hawaii korvaa lentokoneen. Mukana matkaoppaina ovat tanssijat Rock-A-Hula Girls.
Aron & Cool Company kuljettaa kuulijansa Hawaijin lämpöön Elviksen mukaansatempaavan musiikin siivittämänä Kangasala-talossa lokakuussa 2020.

Aron (Juha Leppänen), kuva: Markku Rintala

Aurinkoa, lämpöä, palmuja, upeita hiekkarantoja, leppoisaa meininkiä ja kauniita hula-hula tyttöjä – niistähän Havaiji tunnetaan. Blue Hawaii -konsertti tarjoaa kaikenikäisille sekä korvan- että silmäniloa.

Elvis Presley rakasti Havaijia ja lomaili siellä useaan otteeseen. Havaijilla filmattiin myös useita hänen elokuviaan, joista tunnetuin ja menestynein oli juuri Blue Hawaii. Elokuvassa kuultiin muun muassa kappaleet Can’t Help Falling In Love, No More, Rock-A-Hula Baby ja Hawaiian Wedding Song. Elvis piti myös kuulun 1,5 miljardia TV-katsojaa keränneen satelliittikonserttinsa Aloha from Hawaii Havaijin pääkaupungissa Honolulussa.

Suomen ikioma Elvis Presley on Aron eli Juha Leppänen. Äänensä lisäksi Aron saa kiitosta tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö. Hän on kiertänyt näyttävän Elvis-show´nsa kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Aron Cool Company: Blue Hawaii
Pe 29.10. klo19. Liput alk. 26/24 €

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste