Bremenin soittoniekat saapuvat Kangasalle

Tamperelainen puhallinorkesteri Mansetti tuo Kangasalle koko perheelle sopivan, valloittavan musiikkisadun Bremenin soittoniekat. Aasin, koiran, kissan ja kukon matkaan pääsee Kangasala-talossa keskiviikkona 11.5.2022.
Tamperelainen puhallinorkesteri Mansetti esittää valloittavan musiikkisadun Bremenin soittoniekat Kangasala-talossa 2.2.2022.

Tamperelainen puhallinorkesteri Mansetti esittää valloittavan musiikkisadun Bremenin soittoniekat Kangasala-salissa keskiviikkona 11.5.2022 kello 18. Bremenin soittoniekat on kansansatu, joka kertoo aasista, koirasta, kissasta ja kukosta, jotka pakenevat heitä huonosti kohtelevia omistajiaan ja haluavat aloittaa muusikon uran Saksan Bremenissä. Musiikin tarttuvine teemoineen tarinaan on säveltänyt Angelo Sormani. Mansetin soittoniekkoja johtaa Soila Takanen ja tarinan kertojina ovat Katriina Hokkanen ja Laura Luoma.

Esityksen pituus on 40 minuuttia ja se sopii perheen pienimmillekin.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Puhallinorkesteri Mansetti: Bremenin soittoniekat
Ke11.5.2022 klo 18, liput alk. 12 €/perhe

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste