Dallapé vihdoin Kangasala-taloon

Monen schlagereiden eli viihdemusiikin iskusävelmien ystävän toive toteutuu, kun Dallapé-orkesterin kauan odotettu vierailu Kangasalla toteutuu. Jälleen soittaa Dallapé! -konsertti koetaan Kangasala-talossa torstaina 21.10.2021 kello 19.
Jälleen soittaa Dallapé! ke 26.5.2021 klo 19

Juha Hostikan johtama Dallapé-orkesteri on todellinen viihdemusiikin legenda. Vuonna 1925 perustettu orkesteri on Euroopan vanhin jatkuvasti toiminnassa ollut tanssi- ja viihdeorkesteri. Suomessa kukaan ei kilpaile samassa sarjassa Dallapén kanssa.

Konsertissa kuullaan mehukkaita iskusävelmiä orkesterin pitkän uran varrelta: Pustan pojalla on kivenheiton matka Tammerkoskelle, Eeva saattaa olla vain Kangastusta, mutta Armi on neitosista kaunein ja mikä parasta, Jälleen soittaa Dallapé!

Jo lähes loppuunmyytyyn konserttiin vapautui lisäpaikkoja ja Kangasala-saliin mahtuu vielä muutamia kymmeniä oivallisen orkesterimusiikin ystäviä. Myös eturivin paikkoja on vapaana.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Jälleen soittaa Dallapé!
To 21.10. klo 19. Liput alk. 35/32 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste