Aito 70s-bändi EASY soittaa The Eaglesin klassikoita Kangasala-talossa

Aito 70's-bändi EASY esittää alkuperäisiä Eagles-kappaleita 70-luvulta tähän päivään Kangasala-talossa pe 27.9.2019 klo 19. Luvassa on oikea hittiputki, sillä konsertissa lähes koko The Eaglesin tupla-albumin tuotanto. Luvassa on ilta, jossa kukaan The Eaglesin musiikin ystävä ei tule pettymään!

The Eaglesin musiikin lisäksi toisen puoliajan alussa kuullaan myös Linda Ronstadt -tribuutti Katri Silolahden tulkitsemana. The Eagles kun aloitti 70-luvun alussa hänen taustabändinään.

EASY The Eagles Tribute Band on aito 70´s-bändi, joka teki kesällä 2014 vahvan comebackin 33 vuotta kestäneen tauon jälkeen. Uransa alussa bändi esiintyi Musakatit-nimellä, joka vaihtui Suosikki-lehden lukijaäänestyksen myötä Easyksi. EASY soitti pääasiallisesti cover-biisejä, joista Eaglesin tuotanto oli keskeisintä.

Ennen pitkää taukoa EASY keikkaili ahkerasti lähes seitsemän vuoden ajan. Yhtye julkaisi useita sinkkuja ja yhden pitkäsoittoalbumin Easy (vinyyli LP+C-kasetti), joka sisälsi myös bändin omaa tuotantoa.

Nyt yhtyeessä soittavat kolme alkuperäisjäsentä, basisti Petteri Kokljuschkin, rumpali ja laulaja Sami Javne, sekä kitaristi ja laulaja Roni Kamras. Mukana kokoonpanossa on myös kaksi nuoremman polven huippumuusikkoa kitaristi Lauri “Lappe” Holopainen ja kitaristi Erno Laitinen.

Nimensä mukaisesti tämän päivän EASY The Eagles Tribute Band keskittyy legendaarisen Eagles-yhtyeen.

Konsertin aluksi nähdään dokumentti EASY-bändin vaiheista.

EASY The Eagles Tribute Band

Perjantaina 27.9.2019 klo 19
Liput Kangasala-talolta 25/23 €, Lippu.fi alk. 27,50/25,50 € + toim.maksu

Osta liput

 

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste