Elokuvia kesätorstaisin, Kangasala-talo lisää turvajärjestelyjä

Kangasala-talo avautuu tiistaina 2.6.2020 ja talossa on varauduttu erityisin järjestelyin asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi. K-Kino aloittaa elokuvaesitykset kesätorstaisin. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa jatkuu Jussi TwoSevenin näyttely All Is One. Kevään peruuntuneisiin esityksiin ostetuista lipuista voi hakea hyvitystä 30.6.2020 asti.
Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä hillitön Se mieletön remppa -komedia Kangasala-talon K-Kinossa kesäkuussa 2020.

K-Kinon elokuvat jatkuvat kesätorstaisin. Kuva on Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämästä hillitömästä Se mieletön remppa -komediasta.

Turvallisuudesta huolehditaan kesätorstaiden elokuvanäytöksissä Kangasala-talossa

K-Kinossa esitetään kesäkuussa elokuvia torstaisin. Ensimmäiset elokuvat torstaina 4.6.2020 ovat Se mieletön remppa, Aika jonka sain ja Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen. Noin 300-paikkaiseen saliin otetaan enintään 60 katsojaa. Kangasala-talo suosittelee lippujen ostamista ennakkoon verkkokaupasta osoitteessa k-kino.fi. Liput myydään sekä verkkokaupassa että Kangasala-talon lipunmyynnissä numeroituina, mutta katsojat voivat valita paikkansa salissa vapaasti ja pitkiä turvavälejä noudattaen. Henkilökunta avaa ja sulkee salin ovet, jotta asiakkaiden ei tarvitse koskea ovenkahvoihin. Tarjolla on käsidesiä. Myös muita turvallisuutta lisääviä järjestelyjä on tehty.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa jatkuu Jussi TwoSevenin näyttely All Is One 23.8.2020 asti. Näyttelykäynnin turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota koko kesän ja tarvittaessa pitkälle syksyyn. Turvallisen näyttelykäynnin ohjeistus perustuu viranomaisohjeistukseen sekä Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon omaan turvallisuusohjeistukseen. Taidemuseo noudattaa ohjeistuksia huolellisesti, jotta asiakkaat voivat tulla museoon turvallisin mielin.

Kangasala-talon turvallisuusohjeisiin kokonaisuudessaan voi tutustua talon sivuilla ›

– Avaamme talon toimintoja turvallisuus edellä. Noudatamme ohjeita tunnollisesti ja toivomme, että myös asiakkaamme tekevät niin ja tulevat museoon ja elokuviin vain oireettomina, muistuttaa ovien avautumisesta iloitseva toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Lippuhyvitykset kesäkuun loppuun mennessä

Ennakolipun kevään esityksiin Kangasala-talon omasta lipunmyynnistä ostaneet asiakkaat voivat nyt hakea lippuhyvityksiä Lippu.fi-sivuston lisäksi myös Kangasala-talon lipunmyynnistä. Lippuhyvitykset maksetaan käteisellä palautettua lippua vastaan. Lipun voi myös vaihtaa lahjakorttiin. Syksylle siirtyneisiin esityksiin keväälle ostetut liput käyvät sellaisinaan. Niistäkin voi toki halutessaan hakea hyvityksen. Lippuja hyvitetään 30.6.2020 saakka, ei enää sen jälkeen. Tiedot keväältä siirtyneistä ja peruuntuneista esityksistä ja ohjeet lippuhyvityksistä löytyvät Kangasala-talon verkkosivuilta ›

Lisätietoja:

Timo Kotilainen, toimitusjohtaja, Kangasala-talo Oy, p. 040 631 6400

Irmeli Jokilampi, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391, irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste