Emma Salokoski konsertoi palkitun Ilmiliekki Quartetin kanssa

Monipuolisena tulkitsijana tunnettu Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet esittävät Kangasala-talossa ke 13.2. klo 19 uuden levynsä kappaleita. Teosto-palkitussa yhtyeessä soittaa Suomen jazzmuusikkojen parhaimmisto: Tuoma Prättälä, Verneri Pohjola, Olavi Louhivuori ja Antti Lötjönen.
Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet

Emma-palkittu laulaja Emma Salokoski on esiintynyt maamme eturivin muusikoiden kanssa niin sinfoniaorkesterin solistina kuin rock-festivaalien päälavoilla.

Kangasala-talossa Emma Salokosken samalla kertaa vahvasta ja herkästä tulkinnasta päästään nauttimaan Ilmiliekki Quartetin solistina. Teosto-palkitussa yhtyeessä soittavat suomalaisen jazz-musiikin eturivin nimet Tuomo Prättälä (piano), Verneri Pohjola (puhallinsoittimet), Olavi Louhivuori (rummut) sekä Antti Lötjönen (basso).

Konsertissa kuullaan musiikkia yhtyeen uudelta, marraskuussa 2018 julkaistulta Ligger du fortfarande i sängen! -albumilta. Yhtyeen odotettu toinen albumi oli ehdolla vuoden 2018 Jazz-Emma-palkinnon saajaksi.

Uuden levyn kappaleet ammentavat ruotsinkielisen runouden maailmasta. Lauluteksteinä kuullaan runoja klassikkonimiltä kuten Edith Södergranilta ja Elmer Diktoniukselta, mutta myös eläviltä runoilijoilta, joiden näkökulmat ovat omiaan käsittelemään tämän päivän haasteita ja kipupisteitä. Emma Salokoski on valinnut tekstit, joihin yhtye on säveltänyt musiikin.

Levy sai alkusysäyksensä pohdinnasta, että miksi meistä ihmisistä tuntuu tyhjältä, vaikka ympärillämme on kaikkea mitä ikinä voisi toivoa?, kertoo Emma Salokoski levyn teemoista.

Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet julkaisi ensimmäisen yhteisalbuminsa Vi sålde våra hemman vuonna 2009. Albumilla versioitiin ruotsalaisia kansanlauluja omaäänisesti pohjoismaisella jazz-otteella. Projekti keräsi laajalti kiitosta sekä kuulijoilta että kriitikoilta.

Kokoonpano:

Emma Salokoski, laulu
Verneri Pohjola, trumpetti
Tuomo Prättälä, piano
Olavi Louhivuori, rummut
Antti Lötjönen, basso

Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet Kangasala-talossa ke 13.2.2019 klo 19
Liput Kangasala-talolta 28/25/14 €, Lippu.fi 30,50/27,50/15,50 € + toimitusmaksut

Lisätietoja:

Mikko Korpi
Hög Oy / Hög Agency & Promotion
Agent & Production Manager
mikko.korpi@hogmusic.fi

Laura Pekkala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kangasala-talo Oy
050 300 1391
laura.pekkala@kangasala-talo.fi

www.kangasala-talo.fi
www.k-kino.fi
www.facebook.com/kangasalatalo
www.twitter.com/Kangasalatalo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste