Erja Lyytinen, Bravade, Linnateatteri ja Jussi Syrén & The Groundbreakers Kangasala-talon syyskuussa

Kangasala-talon syyskuun alkupuolen ohjelmistossa on blueskitaristi Erja Lyytisen kaksi konserttia, Linnateatterin lastennäytelmä Mauri Kunnaksen hengessä, Bravaden konsertti, joka muuttaa mielikuvan nokkahuiluista, sekä kansainvälisesti palkitun Jussi Syrén & The Groundbreakersin bluegrass-konsertti.
Jussi Syren and The Groundbreakers Kangasala-talossa 10.2.2021.

Jussi Syren & The Groundbreakers, kuva: Y.Nurminen

Blueskitaraa, barokkihuiluja, bluegrassia ja lastenteatteria Kangasala-talon syyskuussa

Nokkahuiluyhtye Bravade konsertoi Kangasala-salissa keskiviikkona 15.9.2021. Tuulen tiet on yhtyeen 15v-juhlakonsertti. Tämä esitys mullistaa käsitykset nokkahuiluista, sillä mukana on barokki- ja renessanssimusiikin soittimia, joista suurimmat ovat korkeampia kuin soittajansa. Kuriositeetti, mutta ainutlaatuinen ja musiikillisesti nautinnollinen elämys.

Erja Lyytinen on maailmalla kitaristien ehdotonta kärkeä. Kangasala-talon kahdessa Erja Lyytinen Songbook -konsertissa perjantaina 17.9.2021 kuullaan hänen toivotuimpia kappaleitaan pohjautuen uuteen laulukirjaan.

Lauantaina 18.9.2021 nähdään laadukasta lastenteatteria Linnateatterin esityksessä Mauri Kunnaksen Etusivun juttu!. Herra Hakkarainen ja kumppanit näyttävät, miten lehti syntyy, ja opettavat medialukutaidon aakkosia vauhdikkaan juonen ja menevän musiikin voimin.

Jussi Syrén and The Groundbreakers vetää Kangasala-taloon joka kerta edellistä isomman yleisön. Yhtye on muun muassa tehnyt englanninkielisen version Christmas has come kangasalalaisen Pekka Simojoen rakastetusta joululaulusta Tulkoon joulu. Sitä tuskin tässä konsertissa kuullaan, mutta juurevilla bluegrass-soundeilla herkutellaan varmasti torstaina 16.9.2021.

Lähes 300-paikkaisen Kangasala-salin tapahtumiin otetaan syyskuussa sata katsojaa. Seurueiden jäsenet voivat istua yhdessä, mutta seurueiden väliin jätetään turvavälit. Voimassa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Kuvat Kangasala-talon sivuilta mediapankista ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste