Esa Pulliaisen kitara ja Mr. Breathlessin piano pistävät Kangasala-talon rokkaamaan

Kangasala-salissa soi vanha kunnon rokkenroll ja rautalanka, kun lavan valtaa Agentsin sieluna tunnettu kitaristi Esa Pulliainen yhdessä rock-pianisti Mr. Breathlessin kanssa keskiviikkona 16.9.2020. Tämä on nautintoa nostalgiannälkäisille.
Kangasala-salin lavan valtaa Agentsin sieluna tunnettu kitaristi Esa Pulliainen yhdessä rock-pianisti Mr. Breathlessin kanssa keskiviikkona 16.9.2020.

Mr. Breathless ja Esa Pulliainen

Viimeiset kolme vuotta hulahtivat kitaristi Esa Pulliaiselta VilleAgentsBadding-urakoinnissa. Kokemus oli hieno ja jätti hyvät muistot. Nyt Esasta tuntuu oikealta hetkeltä palata nuoruuden musiikin, rokkenrollin ja rautalangan, pariin. Mukaan hän sai vanhat soittokaverinsa. Kangasala-salin lavalle astuvat Esan kanssa Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rockpianisti-laulaja Mr. Breathless.

Harjoituksia on pidetty taajaan ja kappaleita hiottu. Ohjelmisto on 1970-lukua henkivää rokkia ja paljon rautalankaa. Vanha kunnon Mantzhuriakin on kaivettu kätköistä.

Ennakkotiedosta poiketen konsertissa on käytössä numeroimattomat paikat. Henkilökunta ohjaa yleisön saliin turvavälit huomioiden. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärä on rajoitettu 110 henkilöön. Lippuja on vielä jonkin verran saatavilla.

Koronaturva helpottaa lippujen ostamista ennakkoon

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

Esa Pulliainen ja Mr. Breathless
Ke 16.9. klo 19. Liput alk. 28/26 €
Anniskelukatsomo K-18
Esityksessä on väliaika.
Tuotanto: Kangasala-talo

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste