Esko Valtaoja ja The Dumb Stuff Band Yrittäjien tilaisuuksissa 21.5. Kangasala-talossa

Lauantaina 21.5. vietetään Kevätpäivä Kangasalla Festiä ja myös Kangasala-talossa tapahtuu. Esko Valtaoja & tulevaisuus -seminaari klo 13 on kaikille avoin. Illalla klo 21 Jalmari-klubissa huippukokoonpano The Dumb Stuff Band soittaa funkiin ja souliin kallellaan olevaa rytmimusiikkia alkuperäissovituksina. Molempiin tapahtumiin saa vielä lippuja Kangasala-talon lipunmyynnistä, Lippu.fi-verkkokaupasta sekä Kangasalan Yrittäjiltä.
Kevätpäivä Kangasalla: The Dumb Stuff Band Kangasala-talossa 21.5.2022.

Kangasalan Yrittäjien osallistava tulevaisuusseminaari toteutuu Kangasala-talossa uudella konseptilla 21.5. klo 13. Tähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaojan aiheena on tulevaisuus. Valtaoja on asiantunteva, aito ja hänen esiintymisensä tempaa kuulijat mukaansa. Seminaarin osallistujat pääsevät suunnittelemaan ja rakentamaan tapahtumaa ennakkoon ja sen aikana apunaan tekoälypohjainen yhteistyöalusta, joka jää käyttöön vielä tulevaisuusseminaarin jälkeen.

Esko Valtaoja on tähtitieteen emeritusprofessori Turun yliopistosta, entinen Tuorlan observatorion johtaja ja taidegallerian apulainen. Hän on arvostettu tieteentekijä ja myös kiitetty tieteellisen tiedon popularisoija. Tämän myötä hän onkin suomalaisten suosikkitutkija: vuonna 2013 hänet nimettiin merkittävimmäksi elossa olevaksi suomalaiseksi tieteentekijäksi Tieteen tiedotus ry:n tilaamassa kyselyssä. Valtaoja on saanut mm. Tieto-Finlandian, Valtion Tiedonjulkistamispalkinnon, Lauri Jäntin palkinnon, Väinö Voipio-palkinnon, Mensan palkinnon, Sokrates-palkinnon, ja kahdesti Vuoden Kristillinen Kirja-palkinnon. Valtaoja on kirjoittanut kymmenen kirjaa ja yli kolmesataa kolumnia. Näköalaton pessimismi saa kyytiä myös hänen viimeisimmässä kirjassaan Maailmanloppu peruttu.

Kevätmarkkinoiden lauantai-illan kruunaa Tampere Filharmonian soittajista alkunsa saanut 13-henkinen The Dumb Stuff Band klo 21– 24.

Luvassa on huippukokoonpanon esittämää rytmimusiikkia mm. Blood Sweat and Tearsilta, Tower of Powerilta, Earth Wind & Fireltä ja Stevie Wonderilta alkuperäissovituksina. Bändin ohjelmisto saa pohjansa viisihenkisestä torvisektiosta. Koskettimia soittaa Timo Kahilainen ja kitaraa Heikki Markkula. Orkesterin solisteina laulavat Gilbert Kuppusami, Suvi Karjula ja Leni Välimäki.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste