Flamencon huippunimet Madridista esiintyvät yhdessä suomalaistaiteilijoiden kanssa Kangasala-talossa

Perinteistä vahvaa flamencoa moderneihin jazzillisiin sävyihin yhdistävä Ensueño Flamenco -esitys nähdään Kangasala-talossa keskiviikkona 20.3.2019 klo 19.
Ensueño Flamenco -esitys Kangasala-talossa

Kangasala-talossa nautitaan maaliskuussa flamencon kansainvälisistä huipuista. Pitkän linjan suomalaiset flamencotaiteilijat, kitaristi Raul Mannola ja tanssija Aylin Eleonora yhdistävät taitonsa Madridin flamencon parhaimmistoon kuuluvien laulaja Enrique Bermúdez “Piculaben”, kitaristi Joni Jiménezin ja tanssija José Carmona “Rapicon” kanssa. Ainutlaatuisen kollektiivin jäseniä yhdistää luovuus, lahjakkuus ja flamencon tradition arvostaminen.

– Flamencon juurilta lähtevä jännittävä teos on täynnä kauneutta, tunnetta ja elinvoimaa, lupaa tanssija Aylin Eleanora.

Madridin konservatoriossa kahdeksatta vuotta opettavalla Raul Mannolalla on yli 30 vuoden kokemus tanssijoiden ja laulajien säestämisessä. Virtuoosijazzmuusikkona aloittanut ja vahvan flamencotuntemuksen saavuttaneella Mannolalla on ainutlaatuiset eväät laadukkaan fuusioflamencon tekoon. Hänen soitossaan korostuvat vahva flamencoilmaisu ja melodisuus.

Aylin Eleonora valmistui viime vuonna Institute of the Arts Barcelonasta Tanssin maisteriksi, on työskennellyt freelance-flamencotanssijana vuodesta 2015 esiintyen useiden huippunimien kanssa sekä esittänyt soolokoreografiaansa Vivir muun muassa Edinburghin ja Arizonan festivaaleilla. Hänen modernissa tyylissään korostuvat eleganssi, keveys ja virtaavuus

Madridilaisen Cañoroto -flamencokitarakoulukunnan edustaja Joni Jiménez on yksi lupaavimmista nuorista flamencokitaristeista, jonka soitossa korostuvat luovuus, herkkyys ja taito säestää tanssijoita ja laulajia. Jiménez on muun muassa Sara Barasin ryhmässä laulavan Israel Fernándezin luottokitaristi. Hän tulee flamencosuvusta, jonka tunnetuin jäsen on maailmantähti laulaja Diego El Cigala.

José Carmona ”Rapico” on granadalais–mallorcalainen tanssija Granadan Habichuelas -suvusta. Hän on vahva perinteisen flamencon edustaja, jonka tyylissä korostuvat eleganssi, ytimekäs flamencoilmaisu sekä lahjakkuus. Rapico on kiertänyt maailmaa useiden flamencomestareiden, esimerkiksi Tomatiton, Carmen Cortésin, Gerardo Núñezin sekä oman teoksensa “Errante” kanssa.

Enrique Bermúdez ”Piculabe” on lahjakas madridilainen laulaja, joka löysi harvinaisesti tiensä flamencoon vasta parikymppisenä. Jo kaksi levyä levyttänyt, Antonio Gadesin ryhmän kanssa maailmaa kiertävä Piculabe suunnittelee oman antologian ja kokeellisemman levyn tekoa ja on haluttu laulaja useissa produktioissa.

Kokoonpano

Aylin Eleonora, tanssi
José Carmona ”Rapico”, tanssi
Enrique Bermúdez ”Piculabe”, laulu
Joni Jiménez, kitara
Raul Mannola, kitara

Esityksen promovideo

Ensueño Flamenco – virtuoosiflamencoa Madridista Kangasala-talossa ke 20.3.2019 klo 19

Liput Kangasala-talolta 28/24/14 €, Lippu.fi 30,50/26,50/15,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Mediakuvia:

https://www.dropbox.com/sh/refnkfc0dza07x8/AACWQGdTdm55uwMq9jw9AXmMa?dl=0

Lisätiedot:

Aylin Eleonora
+ 34 722 41 51 95
elecodesantiago@gmail.com

Raul Mannola
+ 34 680 41 01 47
raulmannola@gmail.com

Laura Pekkala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
laura.pekkala@kangasala-talo.fi
050 300 1391

www.kangasala-talo.fi
www.k-kino.fi
www.facebook.com/kangasalatalo
www.twitter.com/Kangasalatalo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste