Harvinainen cembalo Bachin perhepotretti -konsertissa Kangasala-talossa

Bachin perheessä musisoivat muutkin kuin Johann Sebastian. Bachin perhepotretti -konsertissa Kangasala-talossa ti 10.11. klo 19 esiintyvät Aira Maria Lehtipuu barokkiviuluineen ja Ilpo Laspas, joka soittaa Pirkanmaan Kulttuurisäätiön Bruce Kennedyltä hankkimaa huipputason saksalaistyyppistä cembaloa.
Marraskuussa Kangasala-salissa soi Bachin perheen musiikki

Ilpo Laspas ja Aira Maria Lehtipuu, kuva: Antero Tenhunen

Konsertin ohjelmisto koostuu Bachin perheen musiikista, mukana ovat Carl Philipp Emanuel, Johann Sebastian, Wilhelm Friedemann ja Anna Magdalena(n nuottikirja).

Aira Maria Lehtipuu on vanhaan musiikkiin erikoistunut viulisti ja aktiivinen kamarimuusikko. Hän opiskeli ja työskenteli pitkään Hollannissa, mutta toimii nyt Tampereelta käsin. Viime vuosina hän on työskennellyt muun muassa Euroopan Unionin Barokkiorkesterin, Helsingin Barokkiorkesterin, Suomalaisen Barokkiorkesterin, Avanti!:n barokkiprojektin, ranskalaisen Alia Mens -yhtyeen sekä puolalaisen Kore-orkesterin konserttimestarina sekä barokkiviuluopettajana. Hän on myös vuodesta 2014 Tampereella toimivan Café Barock -konserttisarjan taiteellinen johtaja.

Ilpo Laspas konsertoi ahkerasti solistina ja kamarimuusikkona Suomessa ja ulkomailla. Johann Sebastian Bachin musiikin tulkitsemisesta cembalolla ja uruilla väitellyt musiikin tohtori on suorittanut tutkinnot pianon lisäksi sekä cembalosta, uruista että continuosoitosta erinomaisin arvosanoin. Hän on myös menestynyt useissa kilpailuissa ja saanut muun muassa toisen palkinnon ja yleisöpalkinnon kansainvälisessä Johann Sebastian Bach -cembalokilpailussa Leipzigissa vuonna 2006 ja toisen palkinnon saman kilpailun urkusarjassa vuonna 2008.

Väliajaton barokkimusiikkinautinto kestää noin tunnin. Kangasala-salissa istutaan väljästi turvavälit huomioiden, suosituksemme mukaan myös maski kasvoilla.

Kangasala-talossa vierailun turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Ohjeistusta saapumisesta Kangasala-salin tilaisuuksiin löydät täältä.

Kangasala-talon koronaturva tekee lippujen ostamisesta ennakkoon myös taloudellisesti turvallista. Käytössämme on joustavat lipunmyyntiehdot vuoden loppuun asti. Lue lisää täältä.

Bachin perhepotretti
Aira Maria Lehtipuu, barokkiviulu, ja Ilpo Laspas, cembalo
Ti 10.11.2020 klo 19. Liput alk. 18/15/6 €

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste